23/7 14,4 grader.

NU har jag semester! Jihaaa ^^
Det firade vi med ett glas rött på altanen och försöker känna lugnet sprida sig i kroppen.
Först imorgon tror jag att det bli allvar med det. Då flyger alla besökare samt barnen ut. Då blir det bara vi kvar och vad ska vi då göra?
Jag vet bara att det blir en görbra vecka och den kommer mycket lägligt.
Nu slår jag mig ner i soffan hos min älskling och ser på någon dålig film men är nöjd ändå.
Natttitjing.

skrytbilder.

This is soo nice!

14/7 22,5 grader.

Denna bilden kan vi kalla "efter", tomatplantorna har nu en egen kruka och har vuxit.


Jag har arbetat klart för idag och kom precis hem här. Lite fånigt känns det ju att det tar mig c 1h till arbetsplatsen och en timme hem, men jag har bara arbetstid för 3 timmar. Så 5 timmar för att få lön för 3. Det är så det är mina damer och herrar.

Det skall grillas här idag, kyckling och majs tror jag vi lägger på idag. Eller rättare sagt grillmästaren, mer känd som min kära pojkvän!
Solen kikar fram idag och livet är fint, snart är det helg och bara en arbetsveckan kvar efter det innan jag får min semester.

Laater.




13/7 . 20 grader.

Lite skillnad från igår alltså.. Det blev så olidligt så poolen blev min tillflykt både en och två gånger igår. Lagade riktigt heta varma mackor på kvällen så svetten till och med lade sig på överläppen. Så vid halv 22 strax före regnet och åskan plumsade jag i en gång till. Sen öppnade sig himmelen. Glömde tydligen att ställa klockan igår, men tur nog vaknade jag bara 10 min senare än vad den skulle ha ringt. Tur för mig det!
Har vilat lite nu någon halvtimma, så nu tänkte jag sätta fart med pannkakssmet. Det brukar bli så uppskattat, plus att jag fick riktigt sug efter det igårkväll.
Sen så ska jag vara duktig och skapa en mapp med alla bilder vi tagit som jag vill framkalla.
För det är ju alltid något speciellt med riktiga kort i album ändå.
Juppsi...
Här kommer en bild vi kan kalla "före", så lägger jag upp "efter" senare.
någon stans runt midsommar sådär..

12 juli - 32 grader.

Termometern visar 32 grader och det var inte barmhärtigt att städa idag. Det var inte heller underbart att sätta sig i en bil som stått i solen i ca 4 timmar, det var till och med så att jag brände mig om händerna på ratten. Rattar är inte att leka med.
Ingen idé att dra någon slags sammanfattning av tiden jag inte bloggat på.
Jag jobbar, älskar, umgås och njuter av sommaren. Har verkligen fattat tag i intresset av trädgård, det var till och med så att jag nyss stod hukad över rabatten och drog upp ogräs, trots denna värme. Inte heller det gjordes utan att svettpärlorna lade sig på pannan. Igår var jag så genomkokt så vid 22-tiden gick jag ut och lade mig i poolen och skumpade runt på barnens simring. Det var alldeles tyst och lugnt, sen när jag på gränsen till frös gick jag upp och var faktiskt lite till gränsen på en ny människa.
2 veckor kvar till min eftertrakade semestervecka, så det är bara att kämpa på ytterligare.
Snart får jag träffa familjen igen, klämma lite på mosters gull som säkerligen vuxit massa sen sist.
Även min lille bebis har vuxit och blivit en självständig kisse.
Vem vet när jag återkommer?
Tjingepling.

RSS 2.0