Jajemensan.

Om du va min, du va mig, du var bara min & jag var din jag var din. Wöööööw.
Hur ofta blir det så då?..

Jag befinner mig iförd nattlinne fortfarande, ligger mellan säsong 4 och 5 på sex and the city. Är vrålhungrig på typ allt och faktiskt, så börjar jag inte känna igen mig själv. Vad är det som har hänt egentligen? Vart är världen påväg skulle jag kunna säga, men skulle nog låta alldeles för vuxen och tråkig.
Räcker kanske med, vart är jag påväg? Vart tog mitt mål vägen, har jag gått förbi målet och fortsatt ändå?

Jag vill ha en sån där helgrillad kyckling, sitta med den och massa servetter och typ kanibaläta. lite god tsatziki till eller nått. Jag är verkligen hungrig!..
Dock måste jag laga något själv, och trots att jag har mästerkock i mig, så orkra jag inte idag. Idag vill jag ringa ett snabbt samtal och få något gott och flottigt hemkört. Det är jag faktiskt värd!

Statt igår, fest päronvodka hejsan! Den ska vi ha igen. Kim jobbar nu, hoppas hon är duktigare än jag. Vi har lite att prata om så I hope hon ringer.

Hmmm.. får väl ta en glutt i kylskåpet,sitta här & drömma om lyx hjälper inte den hungrige.

tjing.


That´s what happens.

Set the faith
So they will find it
If there's a hope they can't deny it
Sing about lust so they can feel it
Sing about love so they can sing it



Morgonstund, steg upp vid 5, fast 6 hade räckt. Vilket klockan är nu. Men man sover inte ensam när man har en hund i sängen. (logiskt iofs). Skulle man för en stund tro att man var ensam blir man snabbt påmind om en tass i ansiktet eller en kärleksfull slick på foten. Jess, i 3 nätter nu har jag delat säng med familjens bortskämde. Han som får sova i alla sängar utan att be om lov. Som känner sig pigg runt 4 och som gärna äter frukost innan 9 på morgonen. Om jag är trött?
Nejdå, det har jag inte tid med. Ska snart iväg och köra ett 11-timmarspass på jobbet. Såatttee..

Nu ska jag låta hunden ta en kiss, och hämta tidningen.

Tjing.

Jag kommer slå ihjäl mig.

Nu vet jag hur jag kommer att dö någon gång.
Jag kommer vurpa ihjäl mig, är nästan helt säker. För det är fan det enda jag gör. Drar mig, slinter, halkar och ligger pladask! Spelar ingen roll vilken årstid det är, så lyckas jag på något sätt ligga med näsan nära backen.

I vintras, fast cyklenbanan var grusad, låg jag på backen med uppskrapat knä. I pisa, var trottoarkanterna för höga, och jag gjorde en felbedömning i hur högt jag behövde lyfta foten.
På rhodos förra året gick jag i flipflops på nyspolat golv, samma lika där. Näsan i backen. Alla tittar och jag varje gång: Skrattar.
En annan vanlig fallplats är trapporna, springer ner, springer upp, spelar ingen roll. Ett trappsteg missat och det är kört.
Gårdagens incident har jag redan nämnt. Även där helt skapad av mig själv, för det är aldrig så att jag behöver hjälp till att begå dessa händelser.

Nu, för typ 10 min sedan tänkte jag busa runt lite med hunden ute på gräsmattan. V springer ikapp för att hämta leksaken som jag kastat iväg. Ca 20 min innan vi lekte hade det tydligen regnat. Blöt gräsmatta brukar betyda en viss halkrisk. Vilket jag även denna gång inte lyckades undvika. Denna gång blev det en fin "bananslint" rätt på rumpen. Ensam som man är, med en hund stirrandes på dig kunde jag även denna gång bara skratta.

Så vi får se vad jag faller för imorn.

tjing.

kycklingdansen almoost.

Pilot-avsnittet av Sex And the City tar upp frågan om att kvinnor ska kunna "ha sex som män". 
Är inte sex samma sak för kvinnor och män? Tydligen är det männen som har i sin natur att utnyttja kvinnorna sexuellt och lämna dem helt förstörda och sårade.. oj, jag gråter? NEJ!

Igår hade jag en nära döden upplevelse. När jag skulle ta ur min mor Stinas kyckling ur ugnen slant jag. Var nära på att tappa hela formen, men lyckades rädda situationen, nääästan.. Dock rann det på mig, näst intill kokande spad. Samt ner på golvet. Spad är oljigt, jag var barfota. Gjorde en helt ofrivillig spagatnergång (näst intill iallafall). Tur att man är lite smidig och inte bröt mig helt.

Kvällen får nog fortsätta i Sex And the City - smaken.

Tjing.

when the working day is done.

Tillbaka i jobbrutierna, kändes som jag inte lämnat jobbet alls. Kvällen igår gick otroligt fort, vilket jag inte ska klaga på alls. Hoppas på en likadan idag!
När man är återhämtad efter helgen, börjar man alltid fundera igenom allt som hänt. Men jag beslöt mig för att jag ska låta bli den här gången.

Höns är rätt söta och mjuka, men skiten de sprider luktar verkligen inte hallon. Värre än hundbajs faktiskt. Självklart var jag tvungen att sätta ner mitt knä rätt i en stor hög också. Annars går det bra att vara husvakt, snart får jag även mitt hus för mig själv. Jag & en massa tomma hus överallt..Kan bli ensamt, sällskap sökes.

And girls just wanna have fun, no more no less.

Tjing.

here on the ground.

ra pa pa baaaam.

en vettig blogg hade önskats. Där jag fördjupar mig lite mera, och liksom skriver mer rakt på. Känslor osv, men faktum är att jag inte känner mig tillräckligt modig för att lägga upp det här. Visst kan det jag skriver då kanske uppfattas lite "på ytan" och bara blajj ibland. Men det är så långt jag tar mig. Hit..
Och var är hit? Här är där som man är..

You hold me without touch, keep me without chains.


Nu är klockan cirkus halv 4, ska  göra nått.

tjing.





Lallipap.

I wanna... Jää.. ni vet.

har åkt Ac-lös bil idag, svett & lite mer rinnande. fönster nervevat, halvt döv på ena örat. Hittade död katt, stackars.
Innan jag verkligen kunde konstarera att det inte var våran så satt hjärtat väldigt nära halsen.
trippen gick till Örebro med Kim, allt gick fint. Startade rätt tidigt imorse så vi skulle hinna med dagen. Men ändå känner jag att jag är sent ute. Varför sitter jag då här & skriver?.. Dunno.

Nu blir det duschen, sen åka greja hus, grill, mat, hår, och få fram en förhoppningsvis någorlunda vacker Fi för kvällen.
Ta mig till krogen och ha det himla skoj. Sen ska jag väl hamna i sängen så småningom. Hur, de vet vi inte än!..

tjing.

Tjing på er.


If I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster?..

Well, läget i nuläget är följande. Jobbat idag, jobbar imorn. Then, wiihoo. Ledigt. Fredagen tänkte jag spendera med Kim och vi ska utföra shopping. Skämma bort mig riktigt, eller iallafall så mycket som ekonomin tillåter. Lagom.


Sen kom jag inte på något mer att skriva, fast egentligen finns det hur mycket som helst.. Skulle vara intressant om någon annan fick mina tankar för en dag, hur skulle den tänka då? Om det jag tänker.. Är jag oftast ute på fel spår, eller är det så att jag faktiskt ofta bara tänker realistiskt? Även om jag lyckas hamna steget före hela tiden..

I helgen iallafall, då, Jaa då ska jag bara ha kul!.

tjing.


vanlig måndag, egentligen.

Måndag. Fast det känns verkligen som en söndag. Vaknade av regnet imorse (förmiddags). Det kände så mysigt att bara få ligga kvar. Under täcket och värma sig. Fönstret hade jag hållt öppet under natten så det kan inte ha varit många grader varmt när jag vaknade. Nu är långhelgen av arbete äntligen passerad. Med blandade känslor, blir lätt så när man jobbar med människor. Allt kan verkligen hända, och det sorgliga liksom bara dyker upp när det är dags.

Ser fram emot nästa helg, långledigt då istället. Så den ska jag verkligen ta vara på! Vare sig vädret vill vara med eller inte.
Jag har tis, ons och tors kvar att jobba, sen ska jag slappna av överallt.

Nu skulle man ha en bra film som njuder på lite av varje..

tjing.

4 dagar.

Är det bara jag som saknar något?.. Bara jag som räknat dagarna som gått utan något alls?..

Tänk, refleketra, fundera. Det finns fler än bara sina egna tankar och problem. Jag finns alla dagar. Inte bara ibland.
 


inför..

Första natten det kändes för varmt med duntäcket.. Ska ge det en natt till sen får jag byta om jag vaknar i en pöl. Ska ju bli lite sämre väder till helgen igen så då kanske det är onödigt..Kommer visserligen inte infinna mig i sängen överdrivet mycket denna helg. Då jobbet kommer vara min främsta hängplats. Men det kommer gå fiint.
Ska nu försöka få i mig en lika bra frukost som igår..

Tjing så länge.


vår sista dans.

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala...

3/7 ledig.

Nu har jag varit duktig och fått i mig frukost,  avslutar nu med lite juice. Det är torsdag och jag är ledig. Igår infann sig Kim och jag på hennes jobb, (hon var dock ledig). Där käkade vi en supergod lunch. Grekisk sallad. Hej vad sallad...Massa sallad. Massa mätt. Fick håll bara av att gå tillbaka till bilen.
Ledig idag, men än så länge har jag inga planer riktigt, förutom den stundande fotvården som jag fasat för i en vecka nu.
Jag måste vara såå överkänslig för beröring av mina fötter, så nervositeten över hur jag kommer klara detta är lagom stor just nu. Vill liksom inte skada någon..

Hmmm.. jag kom inte på mer än så förtillfället..

Tjing.

Så får det bli.

Tjoolaagalopp.

Tisdag och slut på dagens arbete, som har gått smärtfritt undan. Imorn går jag kvällen vilket ger mig en skön sovmorgon att se fram emot. Torsdag är jag ledig, sen har jag en hel helg full av jobb. Work is my living under hela helgen. Vilket får mig att längta ännu mer till näst nästa helg. Då finns det lite annat att se fram emot.

Har nog egentligen ingenting mer vettigt att skriva, tänka orkar jag inte göra mer. Inte heller skriva om allt som jag kan tänkas tänka på. Det får vara idag! Sluttänkt. (Ha, trodde jag ja)...
Men iallafall.

"The Hills" som visas på mtv är på något sätt bra, men jag vet inte på vilket. Är det verkligen verklighet allting? Och kan inte jag få ett sånt liv för bara en liten stund?..
Vill också gå på dejt och bli uppvaktad, på riktigt, komma in på de hetaste klubbarna och ha råd med allt jag vill ha. Iallafall för ett litet tag... Skulle jag också finna den lyckan om jag åkte dit?.. Troligtvis inte, finns inget kamerateam som skulle följa efter mig. Även om det nog skulle kunna bli en intressant livedokumentär.
Fi tittar på gilmore girls, lagar mat och går ut på statt. Waaaoow. Hööga tittarsiffror.

tjing säger vi.






RSS 2.0