Prinsessan utan ärtan.


Fredag har kommit och jag är ganska nyss uppstigen. Varför lämna en säng när det både blåser och regnar ute?
Den luktar gott, är varm och det finns massa mysigt att tänka på där. Man ligger som en prinsessa utan att känna ärtan som trycker i ryggen. Helt Perfekt!

Jag har befunnit mig i Göteborg sen i Måndags, en underbar vecka har vi haft. Det är helt okej att ha en pojkvän som är underbar från topp till tå. Jag tror jag kan finna mig i det utan några större problem. Jag är lycklig!

På Söndag drar jag tillbaka till Norge och min lya där, med stor sannolikhet har mina blommor slutat leva, sen tror jag det kan lukta en aning instängt nu. Har ju stått tomt hela Juli. Finns lite att ta tag i när jag kommer tillbaka, en del att reda upp och besluta. 
Planerna jag tidigare haft kanske tar en ny riktning nu. Jag ser mest fram emot att få att se "mina" barn igen, de har nog en del att berätta efter allt som hänt i sommar.. 
Just nu känns det som att sommaren är slut, vi hann med att grilla i veckan under uppehåll, man får ta alla chanser som finns. Solens värme kanske jag fick det sista av i Tunisien? Appropå det så ser jag ut som en fläckig misslyckad Brun utan sol preparerad dalmatin. Jag har väl aldrig flagnat förut?

Ikväll vankas det  Restaurang & biobesök, långt ifrån något att klaga på! Ska bli hur mysigt som helst.

Nu blir det duschen, tänkte satsa på att lukta som en rosenknopp så att brist på finkläder kan kvitta. 

Tjing!




Cause and Effect.

Var ett tag sen jag befann mig här. Vet inte om någon märkt det eller om det finns intresse till att jag ens ska finnas kvar här.  
Som bloggare har man ju faktiskt inte en aning om vilka läsare man har, då de varken visar sig eller märks av förutom i antal. Kommentarer är det iallafall fattigt av. 

Just nu så vet jag inte riktigt vad som ska hända längre fram, planer finns det. Men bara de som man inte kan sätta fingret på ännu. Det är svårt, inte alltid lätt. Men man har ju ändå en känsla som berättar när något känns rätt eller fel. Det är jag glad för.. Som jag tidigare nämnt är det mycket känslor som spökar nuförtiden. Majoriteten mår jag riktigt bra av, de gör mig glad, lugn och fylld av kärlek. 
Det är känslor man längtat efter att få känna, som man inte vågat hoppats på. Men tydligen så var det min tur nu?

De andra känslorna som befinner sig i mig just nu är svåra, tankspridda och lite oroliga. Ovisshet kan vara den starkaste känslan som jag inte tycker om. Men jag ska försöka ordna upp det så bra som möjligt, det ska nog gå bra. Tiden är lite knapp bara. 

Men ska jag berätta i det stora hela hur läget är så kan jag väl sammanfatta mig såhär;

Nyss hemkommen ifrån Tunisien där jag tillsammans med familj tillbringade en veckas sol & bad semester. 
Vad jag kan säga om Tunisien är en hel del, man reser dit både på gott & ont. Vill man ha en kulinarsk smakupplevelse råder jag att inte åka dit.. Då kryddor inte riktigt existerar på samma sätt där ännu.. (mina erfarenheter). Vill du ha sol men samtidigt skön luft har du hamnat rätt. En ofrivillig kameltur på stranden kan du också råka ut för, helt plötsligt sitter du uppe på ryggen med benen dinglandes. Är du ny-kär och vill ha billig kontakt med personen som är kvar i Sverige- ring inte med mobilen...Svindyrt!
Men bruna och fina blev vi, krockade med en kaktus och skrapade upp hälen lyckades jag med under veckan. Men i det stora hela var det skönt. 

Nu är det också skönt, att få vara hemma i Sverige, komma hem och packa upp, tvätta. Men för min del var det bara att packa ner allt igen och dra vidare, så kan det bli när lustarna blir för stora. . . 

Nu fick jag önskat sällskap. 

tjing. 





s

jag saknar dig jag saknar dig.

Vi ses snart. 

fint.


Om dryga timman ska jag hämta upp Kim och vi tar oss mot Petra.
Hon har redan avslöjat cheesecake så jag är redan nöjd. Ska bil skoj att ses alla på samma gång.






Det är du, only you.

Så här blir det.

Nu får vårt hus en liten paus från oss, nu kommer husvaktarna. Inatt drar vi mot Landvetter och stiger på flyget till Tunisien klockan 06:00.. Oh la la säger jag.
Såklart med lite blandade känslor drar jag från Sverige. 
Känslor är en vara jag fått väldigt mycket av i det sista. Vet inte riktigt hur man ska sammanfatta dem tillsammans. Men bra känns de, så det kan väl få vara så ett tag till tycker jag.

Jag har packat färdigt och räknar väl mest bara ner till avfärd, skönt blir det att Petra bjuder in till lite kvällsumgänge så man kan ta död på de sista timmarna som brukar gå så segt. Efter Tunisien ska jag sikta in mig på att hamna i en gosig kram och inte ta mig loss på väldigt länge. Så värm upp!


tjing.

dagens aktivitet.

En tur in till Örebro fick det bli, en liten fika och några turer in & ut i affärer! Spendera bort några timmar på att strosa omkring. Helt okej! Men pengarna får man allt hålla hårt i, dom har liksom tagit vägen någonstans?

Bjussade mamma på kaffe och köpte 2 latte till mig & syster.. Efter 3 klunkar kom hon på att hon faktiskt inte orkade mera. Men då de kostar 25:- st blev jag snål och hällde i mig nästan allt från hennes glas med. Så nu leker min mage ett litet eget spratt känner jag! Ingen god ide. plus att jag fick överskottsenergi som jag inte vet vem jag kan dela den tillsammans med.. Förslag?

Mjaa, klockan närmar sig 18:00, kvällen är ung.. Jag med.

Tjing.

Busigt.

Ikväll blev det busigt!
Jag, syster och Kim tog en kvällstur med bilen. Hamnade i Lunhedet (fint badställe man varit på sedan barnsben). Kände på vattnet med fötterna till en början, men det slutade med att vi alla tre plumsade i endast med trosorna på. Så vi var sådär lagom busiga! Dock var vi ju helt ensamma  på stället och vi kände helt enkelt för det. Sommarminne kommer det bli.

Nu är man lite lagom avslagen och nerkyld, fick ju sitta blöta i bilen hemåt. . Mindre genomtänkt det där när man kommer upp och saknar handdukar. Kim skapade snabbt en bastuvärme åt oss när hon rattade på knapparna i bilen. Nu ska jag nog inom kort hoppa i säng. Med mig själv, för det är mitt enda alternativ.


Internet is back in da house btw. . tur det, för husefridens skull.

Natti & tjing.

Qiuck update.

Internet hemma har tagit mer semester än önskat.. Någon pillade lite för mycket och tog sig vatten över huvudet. Jag ska inte peka ut någon syndabock, men jag, mamma och syster är iallfall oskyldiga.

Snabb uppdatering.
Jag mår fint, allt känns toppen och det bubblar i magen, och det är mer än bara mättnadskänsla som spökar. Det är något helt annat, något man inte riktigt kan bli mätt utav. Något som man verkligen vet kan bli bra vill man vårda, och inte skynda på bara för att man blir lite ivrig.. Är man säker på något kan man komma långt iallafall.

Sommaren tror jag har kommit tillbaka litegrann, grillade nyss och kände solen i ryggen. Shortsen är på och en promenad väntar. Inte ens en tröja tror jag är behövligt.
Dock så ser jag inte mindre fram emot Tunisien som stundar inom kort, ska bli härligt det med. Även om jag inte riktigt vet hur jag ska styra över min längtan som jag vet kommer bli stark. Jag får helt enkelt samla på den i en vecka, och sedan låta den bubbla över vid första bästa tillfälle som passar!

Vi säger så sålänge tror jag.

Tjing.





off.

Upp & hoppa!

Idag ska det bara gås på känsla.
tjing.

Knocked me down.

Mjaa, klockan närmar sig 21 och vad ska man göra nu?
Fick bli en tur i Karlstad idag och vara mammas personliga stylist. Vi kom därifrån med betydligt fler kläder och mindre valuta i plånkan! Så jag känner att vi lyckades fint, över förväntan!

Hur drastiska lösningar ska man ta till för att få en kram som man längtar efter? vad är normalt och när blir det för extremt?
Finns det något extremt om man verkligen bara vill en sak.. Det är kvällens fråga.





VI får fundera på det..


tjing.

Solen?

God morgon!

Sitter här ganska så upplurad av syster som lovade mig 25 grader och sol utanför fönstret om jag kom ur sängen. Visserligen var det varmare och solen sken allt lite igenom molnen. Men jag är allt lite skeptisk till vad detta kan bli för dag. Jag vill backa tillbaka tiden ca 3 dagar sådär, då det inte spelade så stor roll.

Jag hoppas verkligen på att allt kommer fortsätta i medflyt för mig..

Tjing.

Jag vill ha den.




Darling, save the last for me.

Spelar ingen roll om den så kommer ifrån en engångsvistelse på buggkurs, jag vill ha den iallafall.
Det är den enda jag vill ha! Och så var det med det!

Regn och rusk har det varit de senaste dagarna, men det har inte spelat någon roll. Jag har aldrig kännt mig varmare.
Nästan het!


tjing.

Jag mår typ bäst!

Jag mår bra. 
Inte sådär bra som man vanligtvis kan må. Utan sådär bra som jag inte kan minnas att jag gjort på väldigt länge. Tokbra kan vi kalla det. Det kan nog vara som så att jag inte bara har  mig själv att tacka, jag kan ha funnit något/någon som verkligen vet hur det ska gå till!
,
Helt ovetande har jag också blivit medbokad på en resa till Tunisien, dock inte bjuden, bara bokad. Mamma, pappa, lillasyster och jag. Vi drar om en dryga vecka har jag för mig de sa. Jag vet inte så mycket, men det kommer bli skönt med lite sol då detta regn vekar ta övertaget. Dock klagar jag ännu inte på dropparna, jag har kunnat hålla mig inomhus och få värme. Mysigare inomhuskänsla var längesen man fick känna på.
Det är många "längesen"-saker som jag kanske börjar få grepp om igen? jag hoppas på det. Jag vill det.

Det luktar mat, och jag har inte behövt göra någonting.  Har man hamnat i himmelen?

Skulle vilja fixa in en bild på en ros eller något, men jag kan inte med denna dator så bra. 
Men jag får bjuda på något personligen istället F. 

puss&tjing. 




så ere.

kim och jag jäspar mellan klunkarna. Men vi ska fan dansa iallafall!
Sådeså.

Love is spagetti.

Shakey.



Alltid lika bra varje gång!
Säkert kort på dansgolvet.

Mixad kompott.

Jaa, Lördag har vi landat på. Känns helt okej för min del. Men att föredra just nu skulle måndagen sitta fint NU!
Dock får man roa sig medans man väntar, tänkte dra med mig min pingla Kim ut på galej. Först vankas lite middag med fler damer + sällskap. Sen ska vi allt ta till ungdomskrafterna vi faktiskt har kvar och skaka lite rumpa på dansgolvet.
Idag blev det en tur in till Örebro, Ikea + Marieberg som alltid. Kult. Kom hem efter 17:00 lagom slut i ben och huvud. Men det är ju dumt att varva ner så lika bra att hålla tempot uppe. Piffa till sig lite lagom pch ta sig ett glas rött.

Sitter nu och väntar på att bli hämtad, tyvärr så regnar det, vilket betyder att vi får kämpa lite exfta med gott humör för att hålla partystämingen uppe.
Landade i Karlskoga i torsdags eftermiddag btw, lagom slut men med en väldigt go känsla. Känslan av att ledigheten sträcker sig 1 månad framåt, och att man kan vara helt fri och få göra allt man vill. Det gillar jag, och tänkte utnyttja maximalt.

Kanske låter som att allt ligger på topp just nu, och visst är det väl så överlag med. Men lite känslomässig bergochdalbana har jag ändå fått känna på idag. Ibland tar man bara åt sig mer än vanligt, idag har det nog varit lite så. Men mjaa,vi dansar bort det med ikväll tänkte jag.

Jag gillar, jag vill, jag längtar!

Ha en fin Lördag, för din egen skull


tjing.

Onsdag mina vänner.

Klockan ær 12, litegranna lugnet føre stormen. Vid 14 ska det hæmtas barn, innan dess ska jag hinna fejka ett førsvinnande och kanske få i mig lite mat? Ganska så sugen på spagetti. Sen kommer Susanne hit med och ska umgås, så jag har bra kænsla før att denna dagen kommer vara fin. Plus snabbt nær man har roligt, vilket passar mig bra før då kommer morgondagen snabbare och jag tar mitt pick och pack och hjular hemåt.

Jag har  haften knepig huvudværk ett tag  nusom inte riktigt vill ge sig, jag vet inte vad den vill mig.. go away.

Well, hade fint.

tjing.




RSS 2.0