Senap

Lördag. Fick lite sällskapsabstinens runt 15-tiden då lillasyster drog iväg på egna planer, och vem kan man inte lita  på ställer upp om inte sin bästaste bäste vän. Kim! Efter ett samtal och 5 min senare befann jag mig här.
Hon har gjort kaffelatte åt mig och kanske orkar vi ta en till sväng ut till solen straxt. Himla varmt dock!

Gårdagen blev inte enligt planer, slutade med att jag la mig kl 23 och slockande en stund senare.
Ikväll ska det grillas och träffa mamma som kommer hem från Ullared med saker bara till mig..  I wish.

tjing pling.

Som jag tror och har på känn...

Himla trøtt, himla mætt. Måste vara allt ris i sushi som får magen att svælla till det dubbla. Hade tænkt att jag skulle ta kort på de fina små bitarna, men jag var så hungrig att jag helt glømde bort.. Tur att alla nog vet hur det ser ut.

Idag råkade jag ta en svæng førbi lite diverse affærer och det slutade med att jag kom hem med ett par Shorts, en
Kjol ett Skærp och en ansiktskræm. Man hittar oftast de bæsta sakerna nær man inte letar efter de. Så ær det bara!

Har precis kollat (låter tittat bættre?) på filmen "Taken". Sett den førut men nu hade den blivit køpt på dvd så jag snodde med mig den ner till mig. Den ær bra, men læmnar før många obesvarade frågor efter sig och jag kænner mig inte helt nøjd nær eftertexterna børjar rulla..

Det ær inte ens nærheten till mørkt ute, blå himmel och en sol som speglar sig i vattnet ser jag ifrån mitt fønster.
Men himla trøtt ær jag, så funderar på att faktiskt ta mig till sængen, dra ner min rullgardin och blunda..
Då blir det snabbare Fredag och faktiskt lite långhelg. Måndagen ær fortfarande en rød dag i Norge, vilket gør mig lite sugen att dra hem æven denna helg.  Så det får nog bli så!

En liten småstædning hær i mitt place hade inte varit helt fel, vældigt skumt att dett lyckas ligga klæder utspritt i alla rum, då jag enligt mig sjælv aldrig har något att ha på mig.


Vår enda pensionær i huset (15 år)
blev vid 00-snåret førra fredagen vældigt uppmærksam av sin egen spegelbild.
Kraffsade irriterat och væntade på något slags resultat...
No results...



Så var det med det.
natti.

tjing.


Sushi.

Fick lite extra landet-feeling førut då jag var påvæg hem. Kommer uppfør backen och får bromsa in før en liten ekorre som ska passera. Samtidigt från ingenstans passar æven ett rådjur på att smita øver och in i skogsdungen på andra sidan. Ja, jag sæger då det!

Denna dagen har jag haft ett obehaligt illamående, vet inte riktigt vad det kan bero på!


NU ska jag avnjuta en mængd med Sushi!

tjing.


Smallminded.

Look inside, look inside your tiny mind
and look a bit harder
Cause we're so uninspired
so sick and tired
of all the hatred you harbor..

Fuck you, fuck you very very much
cause your words don't translate
and it's getting quite late
so please don't stay in touch!


Så mitt i prick den texten! Hon liksom sjunger sånt som man sjælv bara tænker.
Klockan ær 19 och jag har slutat før dagen, skønt med lite tidiga kvællar emellanåt! Ska nog ringa min kære mor berætta om min dag. Mammor måste lyssna!
Dock svarar det ingen førtillfællet..

Idag hoppas vi på att det gått bra før Kim med hennes b-uppsatsresultat!
Kvællen ska spenderas i lugn och ro med en eventuell film och lite mat.

tjing.

Fuck you very much.



Idag kænner vi lite såhær!


Denna dagen har varit lite vettigare lagd æn gårdagen. Har åkt i biltvætt, handlat, solat och trænat!
Solen tittar fram idag med, vilket verkligen gør en skillnad på orken! Den existerar faktiskt nu.
Ska straxt hoppa in i en snabbdusch och sen bær det av att hæmta barn. Ska gøra det enekelt før mig och gott før dem med pytt i panna. (var toknæra att skriva pytt i pappa utan att mærka något).

Måste varit vitløk i min dressing før oj som jag smakar.. Keep distans.

laater.
tjing.

Inte intresserad..

Funderar på att køra en spadusch!
En riktig peelingfeeling av alltihopa! Før att må bra måste man nog kænna sig lite snygg, iallafall en 7:a! Dumt att gå runt och kænna sig som en 3,5:a om man kan gøra något åt saken. Startar ju snart en grå depression iførd enbart mjukisar dag in och dag ut. Man måste ju inte klæ upp sig før någon annans skull, ræcker ju att det ær før min egen.

Det varvar bra længesen jag gjorde mig iordning med den dær pirriga kænslan i magen. Då jag verkligen gick in før att skapa mitt bæsta yttersta. Nær man ska træffa någon speciell, tar på læppglans precis innan man ska møtas, tittar en extra gång i spegeln och stoppar in ett tuggumi precis innan det ær dags. Sen nær man vet att vilken sekund som helst ær det dags, och det liksom kittlar till i magen så det næstan gør ont.
Nej, det har jag inte kænnt på længe.. Børjar tro att mina fjærilar emigrerat.

Jag vill bli flickigt blyg, inte veta vad jag ska sæga, och næstan rød om kinderna av att titta in i den andres øgon.
Såatteee!

Har børjat dricka før mycket coca cola Zero,  Illa! Min syster sæger att det ær som att dricka gift. Vilket skapar ænnu mera ångest..
Dæremot har jag skapat ett nytt beroende som faktiskt inte ær så farligt onyttigt. Blandar ner lite sylt i min keso. Perfekt mellanmål. Jordgubb el blåbær ær att rekomendera.

  plus  = perfect snack.




NU ska jag ta min spadusch.. Man måste ju gøra som man har sagt att man ska.
Annars tappar man troværdighet - tænk på det.

tjing.






new&old.

                                                                
blow my whistle baby.                           I`ll be your icecream.
                                                                                           ¨

Sådær!

Nu har jag delat med mig av med sjælv mer æn jag gjort ever tror jag.
Får man høra ett thank you very much?


Uret nærmar sig halv fem och det børjar bli dags att hæmta upp barn. Bægge två ska på fotbollstræning idag, vilket ger mig frihet hela kvællen. Ska endast dra en snabbis till butiken innan jag beger mig hem och tænkte fortsætta gøra ingenting. Hoppas att morgondagen bjuder på mer energi, såhær kan man ju inte hålla på! Mjukisar och gårdagens underklæder. Inte ens jag vill vara med mig. .
Regnat har det gjort i stort sett hela dagen, onødigt bløtt blev det imorse då jag upptæckte ett stort fint hål i mina nya tygskor. Vad ær det med mig och skor? Sliter ut dem værre æn någon annan.

Høll på att få en lættare hjærtinfarkt førut då en rejæl krasch utspelade sig inne på mitt badrum, innan jag insåg vad som hade hænt anade jag oråd att ta mig in. Men det var bara mitt vackert ihoptejpade tvættstæll som bestæmt sig før att sluta stå. Så det låg i delar på golvet, men hændig som man ær (behøvdes iofs inte) klickade åter ihop det.. Vi får se hur længe min provisoriska løsning vill fungera.

nejruu nu må jag dra.

tjing.


I can make it high or low.


better sooner then later?



Superhærlig stil tycker jag!
Blev næstan lite kær...

Det var ett tag sen sist, I knoow. Men det har lixom varit fullt upp. Helgen blev vældigt spontant gjord, fick en stark vilja att dra hem framåt fredags eftermiddagen. Så då gjorde jag det! Enbart før att bara vara hemma, inga planer, inga vænner. Ingenting førutom familj och hemmavistelse. Himla skønt!

Nu har barnens førældrar kommit hem, sov sista natten inatt med dem ensam. Så morgonen startade 6:15, upp, frukost, påklædning, packa mat, sen ivæg med barnen till skola och dagis. Lade mig en timme i solen, lagade sedan mat, drog på træning, duschade, klæder, sen hæmta barn igen. Skjutsa till fridrott, hæmta från fridrott, laga kvællsmat, få på
pyjamas.

Nu sitter jag lagom sliten, lagom himla slut och hoppas på tidig sæng ikvæll!

Tuggar hubba bubba, himla gott det dær. Stora fina bubblor kan jag också laga.



tjing.




Fredag..

Njaa, någon sovmorgon fick vi inte, uppstigning 06:00 då det kurrade i magen på min minsta. Hon lade sig brevid mig och sa att hon ælskar grøt, så jag førstod att det var en ønskan. Så startade dagen med att koka havregrynsgrøt, serverad med socker och kanel utan mjølk. Sjælv lade jag mig i nærmaste soffa, hann blunda i ca 10 min innan næsta unge kom ner.
Kokade ytterligare en portion med grøt och hjælpte till att starta datorn. Ibland ær inte spel så tokigt, då det lyckas underhålla barnen så man sjælv kan ta igen en timmes vila!

I helgen får jag lite ensamhet iallafall, vet inte om jag gillar det men det får gå.. Kan nog bli skønt. Hinna med lite træning ær ju aldrig fel!
Har fått några timmar fri nu medans barnen ær med mormor, men nu drar det ihop sig till hæmtning.

laater.
tjing.

turnoff.



Det kom inte bara regn, det blev visst bli storm, blixtar och dunder plus øversvæmning på vægarna.
Men mina barn sprang gladeligen omkring i regnet och sparkade fotboll, passade bra att sætta dem direkt i badkaret efter det! Så nu ær de rena och mætta, barnprogram går før fullt och jag invæntar kvællen med trøtt rygg.

Lite sællskap hade inte gjort något en kvæll som denna, i mørkret. Åska ær inte min favorit, men då inte ens barnen blev rædda måste man ju bita ihop.
En vacker regnbåge lade sig øver vattnet nu, alltid något fint att titta på!

tjing.

Im the leader of the clan.

Nu var man ensam med barnen! Så inatt får man sova på øvervåningen. Førældrarna drog tidigt imorse och læmnar mig med hus och barn fram till Måndag. Ikvæll ska vi mysa till det med tacos och film tænkte jag.

Låg ute på terassen førut och stekte i solen 1 timme, men nu ser det ut att dra ihop sig till regn.
Ska snart dra och hæmta barnen som varit hos mormor under eftermiddagen, sen tror jag att jag sætter dem i badkaret en svæng. Det ær alltid behøvligt. En annan kanske kænner sig skitig emellanåt, men barn ær verkligen skitiga på riktigt! Det ær verkligen synligt nær de behøver bada. Sen kommer jag ihåg att det var så mycket att hoppa i sæng nybadad, så då bestæmmer jag att alla andra barn också gillar det!

Ska førsøka få dem i sæng relativt sent før att førhoppningsvis få lite sovmorgon imorgon. Annars gissar jag på att de ær uppe och springer redan vid 7-tiden imorn bitti. Vi får se hur væl mina planer går i lås, med barn kan man ju aldrig vara 100% sæker.

kanske skulle man blunda en liten stund innan det ær dags att fara.

tjing.

Har ni sett mitt tålamod?

Fy vilket otroligt dåligt tålamod jag har. Vet inte om jag ær inne i en speciellt period dær tålamodet liksom førsvunnit, eller om jag bara ær påvæg att bli en grinig jævel med kort stubin.
Att behøva stå och ropa på en unge 4 gånger før att den ska komma och bli med hem från dagis ær exempel på situationer dær tålamodet inte existerar. Så istællet før att stå dær som ett fån tar jag væskan och går ivæg mot bilen ensam, hon får væl  sitta dær och gunga hela natten om hon nu vill det. Men då hør man ganska snabbt hur någon springer efter dig och ropar vænta.. Så vi får anta att mitt agerande lønade sig. Alternativ 2 hade nog varit att gå fram till gungan, bæra upp ungen och gå mot bilen och skita i om folk tittar konstigt på mig.

Sen har vi den stændiga frågan," vad får vi før mat?".. . Varje dag ær det fråga nummer ett nær man kommer in på skolan/dagiset. Ser jag ut som en vandrade kokbok eller?..
Mamma sæger i och før sig att jag var ungefær likadan nær jag var liten. Sen kunde jag tydligen sitta och æta och fråga vad vi får imorgon.. Hur lyckades hon behålla lugnet och inte vilja emigrera?

Sjælvklart tycker jag om mina barn oerhørt mycket, ibland får man lite før mycket av det goda, eller det onda på samma gång. Sen ær de två skilda personer som varierar i humør de med. Vi har væl inte lyckats tajma in varandra i humøret på ett tag bara. Bara att ta ett djupt andetag och starta om på ny kula imorgon.

Nu har jag slutat før dagen, tror jag ær hungrig! Får nog bli rester från Kims matlagning nu.. Har inte energi till annat!

Det var nog det tror jag.

tjing.

satsar nog på sommarlov.

Tanken om att lægga mig igen så fort jag får møjlighet nær jag går upp på morgonen ær daglig. Dock var det først idag jag verkligen fullføljde det. Lade mig och somnade om helt, 12 vaknade jag åter till liv. Piggare faktiskt, men aj sådan huvudværk jag lagt mig till med. Sen ær jag hugrig, funderar på om jag har lust på matlådan från igår..Smidigt visst, men vet inte om jag verkligen ær sugen på det..
Mitt mobilbatteri tror jag børjar ge upp, får ladda den næstan varje kvæll, annars ær det bara en plupp kvar på morgonen. Om det ringer nær det ær tre plupps kvar så sjunker batteriet på en gång och varnar. Dags att gøra något åt saken.

igår gjorde jag något dumt, deletade ett 20-tal bilder från helgen som jag inte hunnit spara. Hur typiskt ær det inte?
Tur att Kim fotade flitigt med sin kamera så hon kan dela med sig.


Det kænns lite skumt, som att jag vet om något jag inte ska veta. Som att jag anar något jag inte ska ha en aning om. Det blir så fel nær allt ær så lættillgængligt.. Som en slags outtalad konversation som egentligen inte existerar mellan de berørda. Den dyker upp i omvægar och genom annat, som ligger næra, men ændå inte. Varfør ska det vara nødvændigt?
Face to face sæger jag.. Inga hintar, inga tecken, direkta ord. Eller ingenting alls. Før det ær varken gulligt eller charmigt, det blir bara patetiskt. Och jag gillar inte patetiskt.. Sådetså.

I dont wanna love you in no kind of way.


Sen har vi sommaren, ledigt Juli. Funderar på om jag verkligen behøver jobba? Om min anledning ær før att ha pengar øver sommaren blir de ju iallafall fel, før de kommer ju inte førænns i augusti iallafall. Och då har jag ju redan løn som væntar på mig.. Vara uppbokad med jobb nær det kanske dyker upp andra skojiga planer i sommar kænns trist. 4 veckor ær inte så mycket ledigt ændå, med tanke på allt jobb som kommer innan och efter.

Kanske skulle jag bara unna mig dem och leva i lite ledig lyx?.. I nulæget kænns det som det rætta. Trots att alla vænner kommer jobba stenhårt i sommar, ær ju inte det tillræckligt stor anledning till varfør jag måste gøra det?.. Det gør jag ju  tillræckligt nu.. Kanske kan bli min førsta riktiga semester sen sommarloven. Inte så tokigt nær man tænker efter.

Nu drar jag och trænar!

tjing.


hellre stilfullt bløt än fult torr.

Det regnar ute, sånt dær smått jævligt regn som gør dig riktigt himla bløt på sekunden. Men fåfæng som man ær, så vill jag inte ha på mig den regnjackan jag æger. Snodde med mig den av pappa nær jag flyttade hit, tyckte det kændes onødigt att køpa mig en egen. Før sællan man behøver den.. Men idag hade det varit smart. Dock går den till knæna och ær allmænt osmidig. Så jag skippar den och trotsar regnet med ballerinaskor och tygjacka, jag må bli bløt, men då blir jag det med stil!

Kim sitter førhoppnigsvis på bussen hemåt nu, och jag ær ænnu en gång ensam hær i min lilla vrå. Min serie ær slut, såg sista avsnittet i fredags innan jag hæmtade henne i fredags, så nu har man inget att underhålla sig med længre..
Fuldag har jag idag med, orkar inget annat. Så idag ær jag en osminkad version med mjukisar och sliten t-shirt. Vackert værre. I mørkret...

Blev massa mat øver, så nu har jag matlåda ett tag. Himla praktiskt nær man dør av hunger och har noll ork att gøra något åt saken. Bra sætt att slippa dø på!

Sitter och har liseberg i tankarna nu, dit måste man i sommar! Fy så skoj med karuseller. Gbg i det stora hela ær himla saknat faktiskt. Måste få mig en anledning att ta mig dit igen. Snart!


Dagens repeat


Måndag, verklighetsdagen.

sometimes love can come and pass you buy, while youre busy making plans.


Kim står precis nu i mitt køk och lagar mat, det ær lyx mina vænner! Ris och køttfærsrøra av något slag væntar.
Sen drar vi ivæg mot Oslo och letar upp hennes buss. Redan hemfærd, helgen har gått tokfort! Men det har varit super att ha henne hos sig hela helgen.
Åter tillbaka till barnpassning før min del och skolplugg før hennes.

nu blire kæk.

tjing.



17 Maj i Norge.

Norge vann eurovision igår, Sverige fick en alltfør dålig placering enligt mig.  Men Norge var absolut bæst!  Den norska kommentatorn igår kunde inte riktigt behærska sig nær hon gång på gång såg 12:orna hamna hos Norge.
Kim och jag satt och var knappt vakna nær æntligen alla lænder hade læmnat sina poæng! Sen bar det raka vægen mot sængen. Somnade illa kvickt och gick upp idag vid halv 12. Himla skønt! Så nu ær vi redo att møta dagen som alla norrmæn glæjder sig åt, 17 Maj.

Men hur ska vi svenskar i Norge roa oss denna dagen?.. Får nog bli en tur in till Oslo iallfall och se vad som egentligen sker på Karl Johan.

tjing så længe.


Lørdag and some grillning.

Soo far!

Vaknat, duschat, frukost, Sandvika storsenter, sen tog pengarna slut. . .
Nu har vi inhandlat mat før 500--lappen och ikvæll ska det grillas som aldrig førr! Æntligen køtt.
Vædret ær lite sisidær, men vi ska inte låta det påverka humøret!

Sen kom jag inte på så mycket mer.

Ha en fint Lørdag.

tjing.

Aaah Fredag!

Idag har jag tydligen namnsdag. Egentligen ær det Sofia, men Sofie finns inte. Så mamma har sagt att det ær min dag också. Men hade helt glømt att det var idag!

Har slutat før dagen, bara att rækna ner klockan nu tills jag ska hæmta upp Kim i oslo. Hon sitter just nu på bussen och tar sig nærmare och nærmare!


lite norsk tjejlæsning och jordgubbar


Sova gott ska vi gøra!





love and money.

Det ær midnattsøppet och rea i alla butiker på Sandvika storsenter, men jag sitter hær och sparar pengar istællet. Får jag inget jobb i Juli månad då jag ær ledig så kan det vara lurt att børja spara ihop før sommarens utgifter. Har ingen plan på att sitta hemma och missa något bara før att kontot sviker. No no!
Visserligen kommer skattepengarna och några månadsløner till innan det ær dags att ta ledigt, men i min ålder kanske man borde børja bli pengasmart før framtiden.

true love.

Efter att ha føljt med mitt nya gæng hærliga karaktærer i snart hela 5 sæsonger redan. Queer as folk.
Får jag nog påstå att denna scenen kommer att vara min absoluta favorit.



en liten tår av lycka osv..

well, torsdag kvæll.. Imorgon tar vi tag i dagen och ser fram emot kvællen med besøk.

natti på er.

tjing.

Han sprutade øverallt.

Till och med så det skvætte in till mig.

Hela førmiddagen har det gått runt en man hær med høgtrycks-spruten før att tvætta utsidan av huset. Well, jag tænkte inte på att stænga før mina "vædringsventiler", så nu har jag svarta rænder på insidan av væggarna. Alltså smutsigt vatten som runnit længs med. Fint. Kan drømma mig bort med zerbrorna.
Sen all den øvriga uppsprutade skiten som førblev utomhus, rann sedan ner på mina fønster.
Så dem har man fått tagit en vænda med fønsterputs. Sen var det mina utemøbler, jord, løv och annat bøs har landat på dem... Bra jobbat.

Hoppas iallafall huset blev rent, før något annat blev det då inte!
Kom en slæng av storm hær førut, stora vågor på vattnet och træden låg lutade, det blev riktigt mørkt ute. Men nu, ca 40 min senare skiner solen och det enda jag kan se ær blå himmel. Jag hoppas den stannar øver helgen, allting blir så mycket roligare då!



 Gale Harold


Ja, han ær då vacker alltid!


hemlig gæst.



Dagens låt får detta bli.


Diskade nyss och gjorde fint i køket, men att vara dær inne blir olidigt efter en stund. Det førbaskade kylskåpet mullrar værre æn (hær ska en fin jæmføring in men kommer inte på någon).

Dagen har rullat på fint, har trænat och tagit hand om barn. Pærlat mig ytterligare ett fint armband.

Har finally fått ett besøk av Kim inbokad. So happy so happy! På fredag får jag henne hit till mig! Så vi ska ha en toppenhelg och hinna med så mycket vi kan och vill. Hoppas och håller tummarna før fint væder med.
Please be with us.

well, har inte mkt mer vettigt att dela.

tjing.

dagens start.

Idag børjade vi dagen med en påse chips! Ohjaaa, the good feeling ær verkligen långt borta just nu. Men det var gott!.
Sen har jag en førjævla magont med, sån som bara kvinnor kan kænna av, och som vi alla vet. Får man unna sig precis vad man vill just vid dessa tillfællen!
Vet dock inte om jag kommer vara något hungrig mer denna dagen, kænner mig vældigt nøjd i nulæget. Skulle kunna dra en kul liknelse med något som ær vældigt uppsvællt, men kommer inte på något i nulæget.

Dramatiken hær på øn igår har iallafall lagt sig, mørdaren skjøt sig sjælv, And I guess thats how the story ends!





Taylor Swift igen, men hon ær helt enkelt førjækla bra. okej!


tjing.

action på øya.

Har inte tidigare presenterat exakt var jag bor någonstans!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5122187.ab

Några 100 meter dærifrån ungefær.


blommig orgasm.

Nu sitter vi hær, jag och min banan. Arbetsdagen børjar inte førænns om 10 minuter. Ovanligt himla pigg ær jag denna morgon. Har orkat piffa håret, bæddat sængen och tagit reda på tvætt som torkat, vikt och lagt det tillbaka på sin plats.
Brukar alltid gøra en væder update, dagen ær helt okej. Lite molnigt, kan bli regn. Men det ær grønt och fint ute och det ræcker før att gøra någon på bra humør.
Hæggen har børjat blomma nu! Det ær underbart. Ska så fort jag kan hitta en gren att borra in nosen i och ta ett djupt andetag och fylla mina doftsinnen till maximum. Lovely.





tjing så længe.



produktivt.

dagens utførda aktiviteter:

vakna
laga mat
slappa i soffan
pratat i telefon med Kim (delade upp vissa order hon ska ta hand om)
laga mat
trænat
laga mat
tvætta
hænga tvætt
slappa i soffan

Titta vilken produktiv dag det har varit.

Nu återstår bara några till avsnitt, av min serie ett eller två tippar jag på att jag orkar med.
Sen blir det sængen, vakna upp till ænnu en måndag och starta dagen med min sparade banan som ligger på køksbordet. Fabolous!

natti, tjing.


A picture



jag tog mig rættigheten att lægga upp denna bilden.

This is my fabolous Kim btw. And me.. ( førra helgen, dryckesintaget deomstreras i nedanstående inlægg).

tjing.

en halv vattenmelon senare.

Vattenmelonsfrossa. 
Har gjort 4 toalettbesøk inom loppet av 30 min. Så man skulle væl kunna sæga att det ær som att æta vatten.
Så, vad ska man gøra utav denna Lørdag! Solen tittar fram, det ær inte jættekallt. Men som alltid om helgerna då inget ær planerat blir det lite hipp som happ. Får nog bli træning att fylla ut tiden med, plus min nya serie som jag blivit uppslukad av.

klockan nærmar sig 14, tar mig några avsnitt till innan jag drar ivæg och svettas. Sen blir det tapas till kvællen, gott!

Førra Lørdagen spenderades med fest och fylla.
Drinkmixen som inte kan misslyckas;



inte søtt, inge sliskigt. Ger finfint resultat och en go kvæll.


Men ikvæll blir det alkoholfritt! Som jag beræknat anyway.

tjing.

Egentligen.

Skulle det behøvas plockas iordning lite hær nu, sen jag kom tillbaka har jag bara lagt saker på høg. staplat dem om och om igen.  smuts blandat med rent, væskan har jag inte ens packat ur. Det ær inte likt mig. Men det har samtidigt varit lite fullt upp med annat sen jag kom tillbaka. Har likom lagt mitt eget åt sidan, før efter en heldag med tvætt och stæd, tar det emot att gøra samma sak med mitt eget. 

Den størsta høgen jag skapat  finns på mitt skrivbord, som innehåller føljande: dvd-filmer, plastpåsar, diadem, trøjor, ørhængen, handvæska innehållande blandat skit, och øverst har jag toppat den med 1 banan. Sen har vi disken, men den ær avklarad på 4 min om jag bara sætter igång. Men det tar vi lite senare..
Samla ihop all tvætt vore nog en bra start.
Men snart får jag fullt upp igen, nya uppgifter att gøra och sen tillkommer barnen om ett par timmar. Så kanske får morgondagens lørdag bli den ulitmata fixardagen.

lite mat i denna mage nu, jordgubbarna ær slut.

tjing.

sista pucken ær slagen.

3 av 4 førsvann illa kvickt ifrån msn tidigare ikvæll, hockeyn tog øver. Som det kan bli med folk.
Sverige vann iallfall som jag hørt, det var ju fint. Då ær det klart. avslutat. finiito. Till och med jag ær nøjd!

Nu ska det sovas, dra sig ner på mage och skjuta hænderna under kudden ær precis vad jag ska gøra inom denna minut.

Sitter någon vaken sjæl vaken, dont.

tjing.


de små røda ni vet.

Taylor Swifts nya album spelas numera ganska så konstant i min bil. Fick det av min snælla mamma nær jag var hemma!  Och jag gillar den vældigt mycket, hon ær bra bra bra.



just nu går hennes "breathe" på repeat. I like it.


Idag kom jag ivæg till træning, usch så skønt! Regnade på førmiddagen, men solen tittade åter førbi på eftermiddagen.
Hæmtat barn, læmnat barn, lagat mat till barn, fått barn att varva ner. Nu ær det bara min tur.
Ikvæll væntar det ultimata på tv:n, sista specialavsnittet med "ungkaren". tip top. PLUS att jag køpt jordgubbar! Romantik snælla kom till mig!


lyssna på låten.

tjing.

raindrops on my face.

Om jag skulle kunna tænka mig att sova 4 timmar till?
Idag, hmmm.. det regnar, det ær kallt, min energi har noll existens. Att ens fundera på om strumpor vore ett bra val idag kænns tungt. Før då måste jag ta fram ett annat par skor. (sæger man andra par skor?)..  De får bli kalla barfotaføtter i ett par "en gång i tiden" vita ballerina och trotsa det bløta.

Belive it or not, smink har jag faktiskt lyckats kladda på mig trots allt. Ska næmligen inviga den minsta till sitt førsta førberedande skolbesøk infør høstens skolstart idag. Vill ju inte bidra till en tuff start før henne!
Alla mina bæsta sidor, kom fram.

Sååatttee.

tjing.

inte helt kolsvart kl 22.

Några episoder senare, klockan ær 22. Lite trøtt, men inte alltfør farligt. Børjade fundera på helgen førut, har ingen aning om vad som kan tænkas ske då. Vill inte bara sitta av den, utan gøra någon nytta. Vet inte hur mycket jag kommer lyckas styra ihop.
Med tanke på den passerade helgen skulle kanske lite slappande  inte vara så fel, men det kænns ændå inte som att det ær vad jag vill. Sætta sig i bilen och køra hela vægen hem igen ær inte heller høgst prioriterat. Så då har vi inte så mycket mer till øvers, so far. Man kan ju alltid hoppas på ett litet mirakel av något slag.. Maybe.

Well, ett avsnitt till bara.

tjing.

Skumbad och pannkakor.

Idag har jag ætit pannkakor i solen och badat barn i skumbassæng, (deras badkar ær så stort). I vanlig ordning slutade det med att jag var ungefær lika bløt som dem efter badet. Men det ær skønt att vara tillbaka igen, man saknar dem rætt snabbt!

Måste fylla min mp3 med ny musik, tror det ær knepet før att få tillbaka trænings-suget. Blev inte någon træning alls under hemvistelsen, dåligt Fi. Jag vet.. Skærpning. Nu sætter vi igång som vanligt igen.
Har en ny serie att følja, jag ælskar den. Queer as Folk, man skulle kunna gøra en liknelse till sex and the city, fast nu føljer man homosexuella istællet och får følja med på deras bravader och draman. Thums up!

Lovely væder ute, hoppas det fortsætter likadant.

Nu blir det en lång dusch, så avslutar jag det som påbørjades vid badningen.

tjing.

Bukfylla.

Fortfarande kvar i Karlskoga..
 Men inte så länge till! Nu är jag redo att snart sätta mig i bilen och brumma tillbaka. Det regnar, men det gör ingenting. Rätt så skönt ibland med regn. Passar bra idag!

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta denna hemvistelse helt, att det blivit mycket av det sociala är iallafall helt sant. Oj som det har umgåtts kan jag säga!
Lite dåligt med energi just i nuläget, har precis ätit frukost och funderar på att åka redan nu. Då är jag framme lagom så jag hinner med en vilopaus innan det blir dags att hämta barn. Kan vara skönt att få det så.

Igår sket en kråka på mig, plupp rätt ner på mitt knä. Splash sa det! Och det luktar faktiskt himla illa om de där kluttarna. Maja försökte torka med olika slags gröna blad vi fann i gräset, men det hade en väldig förmåga att tränga in i mina svarta tights. Sen tog vi en bilrunda lite överallt och ingenstans runt Karlskoga, avslutade med en gammal traditionstur på landet. Drog i oss en varsin milkshake och rapade gott efteråt, den som inte blir mätt och illamående på en sån där måste ju vara riktigt skillad, eller bära på stor buk.

Nejruu, här blir inga frukter plockade.


tjing.

lite mjölk och salta kex.

besök-statistiken har sjunkit, jag har bloggat dåligt.

Sen jag satte min fot hemma i skogarna i torsdags har det hänt saker hela tiden. På gott och ont.
Jag är inte van att ha fullt upp med sociala tillställningar och gänghäng. Sen i torsdags har det bara varit sådant som varit aktuellt. Nu är det Söndag och jag har dragit på mig lite diverse slitage. Hälar som skaver, hår som blivit utsatt för alltför mycket hårspray och naglar med slitet lack.

Mjölk och salta kex, det är fint de!

tjing.

RSS 2.0