projekt.

Shitney Houston blev felstavningen... Inte undra på att limewire inte hittade några källor!
Har lite att stå i nu, mor blir 50 till helgen. Så nu har jag påbörjat Projekt musik, mamma har fått önska och jag får fixa. Ganska rättvist med tanke på att mammas brukande av dator är när hon lägger harpan eller ska in på banken. 
 
Idag blev det en färd in till Örebro med syster Elin och Ami. Jag hittade inte exakt det jag var ute efter, men kom ändå hem med ett antal påsar. Hemresan blev lite farlig ett tag, då en långtradaridiot trägnde ut mig till mötande trafik. Men som tur var gick det bra till slut. Dock höjdes pulsen en aning och en läskig rysning spred sig genom kroppen.. Usch.

Imorgon ska det käkas lunch med två av många fd. arbetskamrater. . Sen kanske det blir en fika. Torsdag ska jag bli fin(are) i håret och på kvällen frossa i en skaldjursbuffe. Jag klagar inte! gott gott. .

Sen är festen snart här, på lördag. Ser fram emot att fira mamma & att ge henne våran present. Sen bär det hem till min lya i Norge igen på måndag. Känns också helt okej.

Så är läget ska ni veta.
nu vet ni.

Hur jag mår?.. Jo, det är helt okej faktiskt. Känns skönt.. Respons och glädje har börjat öka. Vilket gör mig väldigt glad.
Det enda som kommer saknas är att få åka till gbg och kramas. Både med den ena och den andra. . Men det ska allt hinnas med inom en snar framtid det med. Hoppas jag.

tjing säger vi nu.

en dag før Fi.

So rock`n roll to be alone..
Idag var det lite rock, jag lyckades hitta det jag ville ha i førsta afærren jag gick in i! Det ær talang blandat med massa tur.
Så nu har jag jeans, en skøn sjal och en polo. Det børjar bli kallt, skønt med lite me runt halsen då..

Så vackert hær, vaknade imorse (inte av mig sjælv) och solen lyste rakt in i rummet. Som guld, och den blev ænnu større då den speglar sig i vattnet. Det var som ett vykort, fast inte ofta man orkar skriva såna nuførtiden. MMS har jag orkat få ivæg bara.

Idag har det bakats chokladrutor, jag erbjød mig att baka till en av flickornas førældrarmøte. Det ær kul & jag har tid så varfør inte.


Nu drar det ihop sig, kanske skulle gøra lite fiskbullar.. eller se på Sex and the city.


tjing.

fel flicka.

Jag tycker vældigt mycket om Melissa Horn, hon skriver och framfør så som jag skulle vilja gøra. . Ångrar att jag inte føddes med mera tålamod och fortsatte spela piano nær jag væl høll på. Likaså gitarr, så dumt.. Skulle vara vældigt mysigt att  bara sætta sig en stund och plonka lite. fundera lite..
Det enda jag kommer på att gøra ær væl att skriva, word har många sparade dokument som ingen fått læsa. . Vet inte vad jag ska med dom till. Men de finns dær. de ær kvar, sparade. Så som minnet. .

Så, nu vet vi det. Hennes debutskiva "Långa Nætter" har gått varm længe hos mig!


Idag var det svårt, vældigt svårt før någon som inte vet bættre. Så som jag i detta fall.
Min uppgift var att hæmta ena flickan på skolan, och hon skulle få ta med sig en væn hem. Så jag kommer dit, pratar med hennes lærare om detta. Hon sæger ja och så får jag med mig 2 flickor i bilen hem.
Væl hemma med båda två och nær båda fått mat i magen ringer telefonen.  Det ær mamman i familjen. Hon låter stressad, och frågar mig vad kompisen heter. . Hmmm,. jadu? Efter lite tanke så kommer jag på namnet och sæger vem jag tog med hem.,, Problemet var bara att jag hade tagit med fel flicka hem.. fel kompis. Dær stod jag, med fiskpinnar på spisen och fick magknip. Hur skulle jag kunna veta?..
Men det var ingen fara skedd, ingen blev arg, ett misstag bara.. Men oj så fel det kan bli..

Nu kænner jag att mina krafter går på extrasparad energi. Så jag måste nog varva ner, stoppa något i magen min och andas ut en eller två gånger.. Skulle gærna lagt mig i soffan och ringt ett samtal. Men det ær nog inte så smart med tanke på hur allt har gojjsat till sig!

har jag sagt att jag ibland verkligen hatar att skriva?


tjing.


vældigt fart.

Ålrajty then. Sånt ær læget, att det ær långt ifrån vældigt lugnt. Trots att jag sa åt mig sjælv att bara ta det lugnt idag och inte gøra mycket alls, blev det inte riktigt så. Igår var jag totalt genomførkyld och jættetrøtt. Sen utan riktig næsspray kunde jag inte få en vettig blund i øgonen på hela natten. Så jag blev ordinerad vila av mamman i huset. Men det ær tråkigt, och jag kom på en massa saker som jag kunde fixa med istællet.

Så nu några timmar senare har jag stædat, så som i dammsugit, torkat bord & hyllor. Diskat och tvættat och handlat lite mat. Nu sitter jag hær och skriver lappar om vad jag ska komma ihåg att gøra.. Har upptæckt att det finns lite grejer som jag saknar och som jag måste komma ihåg att få med mig hit hemifrån. Før i slutet av veckan åker jag med egen maskin hemåt skogarna igen. Blir hemma någon vecka, men det blir inte riktigt ngn vila då heller, mor børjar nærma sig 50 och det finns lite att førebereda.

Nu letar jag efter recept på søkordet "bakning".. Får se om det dyker upp något spænnande.


tjing.

playing my game.

Ibland, bara før en liten stund, dyker en kænsla upp. En kænsla man kænner igen och førknippar med det som en gång varit. Och den kan komma fram bara genom att lyssna på en låt. Minns alla stunder med denna låten, det kænns så næra. Som igår, men ændå inte. . All væntan, alla tankar..
Før bara en låt.

Men, det var då och nu ær nu. Så ær det med det. Jag trivs bra med min tillvaro. Men på den kænslomæssiga fronten kan det blir stabilare. Hoppas på att få lite rætsida på en del nær jag åker hem næsta vecka. Måste nog få det før att kunna njuta av allt fullt ut.

I cry my tears
But they're not for you
Playing a game
I know you've done too

natti.


ingen lathund.

Idag ska det pantas plaskor, på det norska viset.. Skiljer sig antagligen ingenting ifrån det svenska men ændå så blir jag nervøs. Sen ska jag ta mig till Ikea, sækert inte heller det ngn skillnad. Jag måste inhandla mig ett diskstæll. Før æven om jag ær vældigt ambitiøs så vet jag inte om jag alla dagar orkar torka disken på en gång.. Nope, så ett sådant får det bli. Toppen att man næstan bor granne med stællet också.

Sen ær det helg och jag ær ledig och kommer vara vældigt ensam också før det delen. Vilket jag faktiskt ser fram emot. Slappa, smælta, sova..

Nu har jag lite grejer som jag måste ta itu med, som tvætt och lite stæd.

tjing på en stund.

Så ni vet.

Så har mitt liv tagit sig en liten vændning. Bor numera i Norge,¨på en mysig plats med utsikt øver Oslofjorden.
Mina två flickor som jag ska ta hand om ær vældigt snælla och jag tror inte de kommer att bli några monster med tiden heller.
Idag vågade jag mig ut med bilen før att utforska området. Sjælvklart kørde jag fel på en gång jag kom utanfør byn och hamnade direkt på den 4-filiga motorvægen mot Oslo.. Kjempefint gjort Sofie.
Som tur ær finns det avfarter længs med och nær jag fick chansen svængde jag av och åkte tillbaka, tog en tur till affæren och sedan hemåt igen.
Gjorde en liten sofiegrej før mig sjælv i bilen också, satt och hade radion på.. Bubbly med Colbie børjade spela.. Och nær jag det ær en låt man kænner igen brukar både jag och Kim (med flera) sjunga med och riktigt klæmma i.
Kim, nu kommer du le, jag klæmmer i och sjunger ut, men... Jag ær alldeles før tidig. Ligger føre i låten..
Så synd nær det spelar låtarna fel på radion, eller hur?..

Det kænns skønt att ha kommit bort ifrån det vanliga trista dær hemma, se något nytt och inte riktigt veta vad som kommer hændra från dag till dag.
Før tillfællet vill jag bara omges av positiva mænniskor och få positiv energi. Det ær vad jag behøver i nulæget, nær det redan ær så mycket att lægga fokus på, vill jag inte lægga den på ytterligare problem.
Men om problemen går att løsa, så gør det!

hade.


dåtiden.

Hur snabbt man är springer ifrån något så är det dig i hasorna. Det som inte är avslutat, det som är kvar i minnet och rotat runt. Det man inte avslutat men vill komma ifrån. Det hinner ikapp, det kommer alltid hinna ikapp.
Nu är det ikapp! Men jag är redo, det känns bra. Nu kan det blir som "vanligt" igen!Vad nu vanligt än, man kan nog inte styra över något..
Allt sker av en anledning som det så fint heter. Och jag tror faktiskt att det stämmer.

det går inte att ta tid på något man avslutar, det avslutas när det är meningen.

typ.

tjing



egentligen..


Det är så mycket i mitt huvud nu, och det kryper myror i mig. Och jag känner mig såå ensam. Verkligen.
Kanske lite patetiskt. För det finns ett problem, som jag är medveten om, som egentligen skapar halva denna känsla. Men jag orkar inte ta tag i det.. . Det krävs fler än en vilja och jag känner att min inte är tillräckligt stark längre. Inte på egen hand.
Just nu är jag verkligen på egen hand. Men det kanske inte gör något, kanske är det meningen.

say the word.

Ja. Det var längesen jag skrev.

Känns som att för mycket har hänt för att jag ska få ner allt i ord. Så jag skippar det.
Kan bara berätta hur jag känne rmig i nuläget. Om jag ens vet det själv..

Om 2 veckor kommer jag iallafall inte att bo kvar här längre. Då åker jag iväg ett tag. . Än så länge obestämd tid.

Livet handlar om prioriteringar. Så är det bara.

RSS 2.0