Det kan även bli bättre.

När man talar om att vädret är bra, så fäller alltid någon kommentaren "Ja, men det ska bli sämre".
Tänk om man skulle göra det med allt som var bra för stunden.
Åh vad skönt det var att sova, "Ja, men det ska bli sämre". (?).
Åh vad skön massage jag fick, "Ja men det ska bli sämre". .
Åh, vad god mat det var mamma, "Ja, men den ska bli sämre".
Liksom, varför paja the moment?.
Det som är bra nu, kan väl bara få vara bra nu. Inte ska vi väl vara tvugna att dra ner det goda i smutsen med en negativ tanke på en gång. Vi tänker alldeles för många negativa tankar som det är.

Jag har levt med nästan konstant magkramp i snart 4 dygn. Och jag måste säga att jag pallar med det förvånandsvärt bra nu. Liksom "lärt mig" det hela. Det skulle verkligen göra mig rädd om någon i nuläget kom och sa:  "Ja, men det ska bli sämre"..
Jag hoppas på en förbättrning inom kort, väldigt kort.

Gårdagens inlägg, väldigt onödigt av mig. Inte ens värt att vara skrivet egentligen. Men gjort är gjort. Som vi alla vet.

Får man ett sms, så svarar man på sitt sms.
Simple ass.

Tjing

Kan det vara jag?

Vi unga damer tar så lätt på Kärlek & Känslor. Oja, vi förstår inte egentligen. Vi överdriver och överanalyserar allting.
Oj så pantade vi måste vara, vi "unga damer". Att vi inte hänger med då det sägs en sak fast det "menas en annan". Då känslor egentligen är "känslor" (?) Som inte ska tolkas så noga, egentligen. För gör man det, och tolkar allt ordagrannt blir man en "ung dam" som tar känslor på alldeles för stort allvar...
 Usch & fy. Situtionen kan ju faktiskt sluta fruktansvärt illa. Det vill vi ju inte utsätta de stackars manliga "vettiga" killarna för? Eller hur var det nu, var det verkligen den "unga damen" som ville utsätta någon för något?
Eller var det inte så att den unga damen undvek det hela men återigen fick erbjudandet?... Hmmmm... Svårt att svara. NOT.


Äsch säger jag. ÄSCH!
I skrift kan saker låta hur bra som helst. Meneeeee. Verkligheten är en annan. Don´t I know that.
Jag känner mig inte som en sådan "ung dam" som ovan nämner.  Visst, antagligen tog jag åt mig, fast jag inte ens ska?
Men jag fick bara lust att skriva loss. MIn mage gör så helvete ont och det är FAN synd om mig nu!
Jag är irrierad och arg. Jag ska nog göra natten.

Den icke unga damen säger nog natti och eventuellt tar bort detta smått tragiska inlägg redan imorgon.
tjing.





det kommer mera.

Alldeles nyss satte jag på mig ett nytvättat vitt linne. Går mot kylskåpet och tar ut Proviva skogsbärs. Känner att det inte är speciellt mycket kvar i förpackningen och väljer att inte ta något glas. Väljer att dricka rätt ur förpackningen.
Var det ett bra beslut?
Vitt linne + skogsbärs = inget vitt linne längre.. Typiskt? ja. Förvånad? nej.

Känner mig lite bättre i min stackars mage idag, det går förhoppningsvis åt rätt håll.
Nu ska andra kläder på & sen är jag redo att möta världen, med ett väldigt lugnt tempo.

tjing.

----
20:00, jag är en liten gnutta uppretad. För alldeles precis skrev jag allt det som kommer igen nu.
klickade för snabbt på något och all is gone. Så typiskt.
Min mage klarade inte riktigt av det tempot som jag valde att ha idag, så den är inte så rolig för tillfället.
Kvällen blir lugn, ska åka & inhandla en ny proviva och infinna mig i lugnet. Hemma själv, kan va liiite skönt.

Samson came to my bed, told me that my hair was read.
Told me I was beautiful and came into my bed.
He told me that I done alright and Kissed me til the morninglight.

Ja Precis.

Okej. Hemma igen, infinner det sig en ljuvlig känsla i kroppen?
Mjaa, en liten. Men bara mellan kramperna i magen. Just det, jag har käkat ris och gissningsleken leder till att det är det som gjort min mage bakterierfylld.
Kramperna har valt att komma i form av intervaller och ger hemska effekter som gör det svårt att ens stå på benen.
Det konstiga är att däremellan känner jag mig helt skaplig. Vad klen man är, egentligen.

Tåget igår, nästan likt ett spöktåg. Inga människor som hade lust att lämna gbg igår, vilket jag absolut förstår. Varför skulle man vilja det?. Finns ju massa mysigt där som man vill ha mera av!
Exempelvis skägg & grön keps. För att bara nämna något.

Denna dagen, vad har hänt.. Fick lov att avboka det inplanerade jobbet. Då jag faktiskt blev smått förbjuden av sköterskan jag pratade med. Så nu sitter man här och drar inte in några pengar alls. Fattigt läge!
Hoppas på att få sova hela natten utan krampatackerna, skönast så. Ett litet hallelulja för Proviva, inbillar mig att det har hjälpt en aning idag faktiskt. Mango & skogsbär är helt okej. Povar man jordgubb så får man skylla sig själv.

Helgen är liite planerad, så jag hoppas att jag kommer må bättre tills dess.

Nu ska jag sätta mig i ro & dricka ett glas Proviva.

tjing.


1-10 varför reagerar man?

I mina svängar är det för tillfället svårt att hänga med. Jag har nog tappat bort mig på vägen as well. .
Jag är inte hemma i Karlskoga, utan jag sitter kvar här i Göteborg. Imorgon _måste_  jag åka hem. Finns inget att välja på. För mig just nu, kanske det känns skönast att komma hem. Befinner mig i en gnutta förvirring. Skulle nog behöva rensa huvudet och få ur mig en del bråte som satt sig därinne. En tjejfika, det är nog exakt vad jag behöver. För hur man än vänder och vrider på det, hur gärna jag än skulle vilja ta lätt på saker och ting ibland, så kommer tankar och känslor ikapp - så småningom..
Jag är nog väldigt osäker i mig själv, vilket gör mig ännu mera arg och dubbelt så förvirrad.. Lägg av Sofie.

Så ska man åka hem nu, vad händer då? ingenting antagligen. Usch, det kommer bli så udda. Jag har ju gjort mig hemmastadd här nu. I den här staden. jag kan tíll och med ta spårvagn själv och hitta hem igen.
Har fått min lön idag, så en sista sväng ner till nordstan hade jag tänkt hinna med. Shoppa bort bekymren är nog inget att sikta på, men iallafall komma på lite andra tankar för en timme eller två.

En lite weird grej, som jag egentligen bara typ kan skratta (?) över.
Jag har gjort ett stort svek, det har jag hunnit med under tiden jag vart här. oj oj oj! Elakt av mig.

Men.... Kan det inte vara på det här viset. *sammafattning följer*

1. Man kan inte bli kär utan att ha träffat en människa på riktigt, blir man det kommer jag garanterat bli en aning rädd och dra mig undan. (typ säga, "det kanske inte är någon bra idé att jag hälsar på").
2. Får man ett sms där det står att "Jag ville faktiskt inte bara knulla dig", undrar man, "ehmmm, nej det trodde jag inte?". 
3. Får man sedan sig själv nämd i bloggen om att jag ska "höra av mig om jag läser det här" så visst, då kan jag ju göra det.
4. Får man då en nära inpå kärleksförklaring skriven till en igen, så okej. Då får det faktiskt vara. Hört talas om lugnt tempo?
5. Slutligen (trodde jag) var det sagt att det bästa var att inte höras av, (då "känslorna" var så stark(?).
6. När man sedan 2 månader senare besöker denne persons hemstad utan att höra av sig, jaa, DÅ är man en stor svikare. Blir uppringd och utfrågad, okej. Lite trevligt liksom ändå, det kändes som ett vanligt vänskapligt samtal liksom. Pratar om ett eventuellt möte, vilket jag faktiskt kunde tänka mig..
7. Tänker för stunden att "okej, nu kanske situationen kan bli lite normal".
8. Nope, den blev inte det.
9. Sms framåt kvällen lyder: "Kan nog inte träffa dig ändå, då kommer nog känslorna upp igen".
10. OKEJ.

Vi säger så.


tjing.

Like a star you played it so well.

Det är fint väder. Klockan är 10:00 snart och jag har varit vaken sen 07:00.
Saknaden av persienner kan vekligen skapa en omotiverad pigghet som gör det svårt att somna om. Så jag var  väldigt snäll och laddade två maskiner med tvätt. Upphängt och klart, här sitter jag och väntar. Är faktiskst meningen att jag ska få kvinnligt besök idag, och jag hoppas på att det kommer bli så.
Men jag har inte hört något alls än så länge.. Kanske är för tidigt att ringa också..

Ett glas filmjölk och en halv avocado har jag fått i mig so far.. Längtan efter Avocado blev alldeles för stor i förrgårkväll. Så jag ryckte upp Mathias ur den senapdsgula soffan och traskade bort till det närbelägna Ica.
Hmmm, viktig information? Njee..

I lördags inbefann vi oss på Liseberg. Mycket folk och jag kände mig smått förvirrad. Blev inga karuseller åkta, men jag blev däremot medgragen in i Spelhallen och klådde de flesta i Airhockey. Det vill säga 1 av 2 möjliga personer.
Plus att jag kikade fram i luckan vid "glass & popcorn" och gjorde Jessica förvånad. Hon ska vara här i gbg hela sommaren, Böööööh. avis.
Måndag idag, åker hemåt på Onsdag. Känns väl sådär, men jobbet finns där och jobbet kallar..
But, I´ll be back liksom.

Tjing säger vi.


två av samma sort.

fredag kväll, pyttipanna ska intas. en tjej, två testosteron.. Jag hade inte så mkt att säga till om.
Fast ändå var det jag som föreslog det för enkelhetens skull. Men iallafall. Det går ner i magen, men det fyller ingen frestelse.

Liseberg är påtänk för kvällen, vi får se. Jag vill inte åka karuseller själv och de två testoseronen förvandlas tydligen till två småglin som är höjdrädda. Så något åkpass blir det nog inte av. Men vi får se. isåfall ska jag iallafall möta upp Jessica och språkas med henne. Någon med samma hormon. Tack!

Nej, jag ska inte klaga förresten, det är bra grejer jag umgås med. helt okej. Jag sitter ju här och de lagar mat. Så lite Queen är man ju iallafall.
Mat typ nu. Alltid något, då kommer nog mitt humör att skjuta lite i höjden. Det brukar sjunka då jag är hungrig. Vilket jag är nu. Så det är inte min riktiga sida som pratar. Egentligen

tjing. .

morgonstund har vad i mun?

Jadu.. inte är den värd guld iallafall. Förstår inte riktigt varifrån min groteska trötthet har kommit ifrån.
Kan det vara så att en tuff bakfylla håller i sig flera dagar? Nu är det ändå onsdag, känner att om så är fallet borde den han gått över nu. Både igår och idag morse (säger man så?) har jag fått kämpa mig ur sängen. Det har varit en fajt mellan mig och tiden.
Oftast tycker man att tiden står väldigt stilla, som nu exempelvis. Inget händer och klockan har varit  runt 08:00 ett bra tag..  Men på morgonen när man ska stiga upp, och utan flit råkar somna om, rullar klockan på i rekordfart. Trots att det känns som att man endast vilat ögonen i en snabb blundning kan en halvtimma ha passerat och skapa en stress som får fingrarna att förfrysa då man glömmer att ta på sig vantar. cykla nyvaken är aldrig trevligt, uppfösbackarna blir så stygga.

Nu väntar iallafall en hel veckas sovmorgon, inga uppstigningar kommer göras till ett alarm. Dock kommer jag nog att vakna till ett i några dagar, men inte är det JAG som måste stiga upp!
Förhoppningsvis kommer jag kunna sova på tåget och hoppas på att tiden kan gå minst lika snabbt som då man morgonsnozozar sig iväg. Det vore hyggligt! Fönsterplats med bord är det allra bästa, så det har jag.

Hoppas på att få åka hem härifrån snart, för jag orkar verkligen inte stressa något mer. Jag vill göra allt i min egen takt. Kanske till och med hinna blunda i någon timme innan jag bär av. Bort från stan!

Ibland är det allt ett  stort gäng som har orkat läsa vad jag skriver, det trista är dock att man inte vet vilka. Eller om det ens ger läsaren något att kika in här. Lite fler kommentarer på mina livsbeskådningar skulle jag bara tacka för.
Så man inte känner sig ensammast i hela världen med sina ibland utsvävande begrundningar.

Nu var det nog allt.. eller inget.
take a pick.

tjing.

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

"Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd för att fastna här".

Det sker stundtals, inte alltför ofta. Men igår runt 00:00 tiden hittade jag låten. Den nya myslåten som kommer gå runt i min mp3 ett tag framöver. Det känns bra, jag behövde en ny.

Får sitta på tåget imorn och mysa med den låten och min bok. Måste läsa ut den nu känner jag! Är alltför seg.
Imorgon bitti är det jobb och sen bär det åter av mot gbg. Ska bli väldigt skönt, minisemester av något slag!

Packa, fixa dona. vi hörs.

Tjing.





vänd om.

Inget jag får ner i skrift nuförtiden känns vettigt. Jag får inte till det och jag tappar väldigt lätt tråden.
Som nu tillexempel, började skriva för kanske 30 min sen. Men sen tappade jag liksom känslan.

Grejen är den, att jag inte vet vad grejen än. Så vad är grejen? Drop it.

Helgen, kanske inte riktigt blev som jag hade planerat. Långt ifrån. För jag hade inte planerat den.
Det är så det småkrasar. Det är det jag säger, man behöver en plan, något att utgå ifrån. Annars vet man inte när man nått målet.
Nu är iallafall helgen förbi och dit ska jag inte igen. Synd bara att vissa saker ska behöva inträffa och ställa om tankebanorna totalt. Men det är bekymmer man får ta sig igenom och vissa saker kan man kanske inte ändra på, eller ska vi säga människor. Man får lära sig att människor funkar olika, anpassa sig eller bara acceptera läget.
Men jag vet samtidigt vad jag inte accepterar och vad jag inte skulle vilja råka ut för. Igen...



They can take the future that we'll never know,
they can take the places that we said we would go.
All the broken dreams,
take everything,
just take it away, but they can never have yesterday.

lite fint sådär..


Snart bär det av mot Göteborg igen, Tiias! Bädda sängen. Nu kommer det faktiskt dambesök. Sen ska jag tjinga på mina pingviner också, plus att vi hoppas på fint väder då vi ska besöka Liseberg. Det kommer bli göörbra.

Sen blir nog den tänkta "sista minuten-resan" inställd. Just nu känns det så iallafall. Ekonomin krasar för mkt plus att det känns osäkert i nuläget. Men vi får se.

Jobb om 2 timmar, alltid något.

tjing.


they can never have yesterday.

Almost 00:00 typ. Jag är hemma igen, gjorde en visit in till Örebro och hade tjejdejt med Linn&Petra. Jag körde och är faktiskt riktigt nöjd med min insats, åkte inte fel en endaste gång. Blev enbart liiite krångel med att finna en parkering, vilket inte är såå konstigt med tanke på att det är en större stad än våran. Sen på hemvägen gjorde jag en fiin och lugn omkörning så vi kom upp i 90. Träligt att ligga bakom en husvagn som kryper i 65.. Så den gjorde vi oss av med! fläckfritt. Haft mitt körkort i ca 5 månader nu, då får man fortfarande skryta över såna saker. För omkörningar är än sålänge inte speciellt "vanligt" för mig. Så var det med det!

Gick på bio, den va riktigt bra! Dock minns jag inte hela filmtiteln nu, Vegas något. Rolig & lite charmig, lättsam. Faktiskt väldigt bra! Jag är nöjd. Cameron Diaz steg i mina ögon, för den värsta filmen som finns är ju "den där Mary". Gick sen vidare och käkade lite mat, mysig uteservering som vi fastnade på någon timma. Där diskuterades det en hel del som vanligt. Oftast är det så att vi pratar om samma sak, och kommer fram till samma beslut. Varje gång. Men ändå måste det upprepas & ältas. Varför egentligen, vi vet ju att vi har rätt, vi är ju tjejer.  Man kan inte förvänta sig några mirakel eller underverk om man inte ber om dom!

Sen var vi mätta, trötta och en aning uppgivna över det mesta. Satte oss i bilen och brummade hemåt. Perfekt musik gjorde hemresan behaglig. Plus att häggen börjat blomma och spred en doft genom AC:n. Sommar, häärligt.

Nu är jag hemma igen, rätt så nöjd. Funderar på sängen men vet inte om jag är trött. Det har jag inte kännt mig på länge. Sådär "okejnusomnarjagomjagläggermignertrött". Det var längesen. Jag behöver någon som får mig lugn och på andra tankar. Som ger mig en klapp på huvudet och säger att allt kommer ordna sig.

Men dock inte ikväll. Imorn äre det soft jobb mellan 13-17, det kan funka. Så har man ju lördagkvällen att hitta på något av. på? kanske man säger.
Så får vi önska Kim lycka till imorn på första jobbdagen också. försök att inte bränna upp något eller kapa av något iallafall första dagen! Så är jag lugn.

Nej, nu var det nog slut.

Tjing.

talanglööös.


Inatt hamnade jag väldigt fel, någonstans där det inte var meningen att jag skulle befinna mig. Men där stod jag iallafall. I kön påväg att söka till Talang. Jag står där, jättenervös och snart var det min tur att stå framför juryn. Då (och inte tidigare) slår det mig plötsligt. Vad är jag bra på? Vad hade jag tänkt prestera för märkvärdigt för juryn? Jag hade ingen aning, paniken började sprida sig genom kroppen. Tjejen brevid mig var fotbollsfantast och skulle visa vad hon kunde göra med en fotboll. . Mitt största fotbollsögonblick var när jag lyckades trixa 20 raka på knäna.. hur långt kommer man på det i en sån här tävling?

Jag var tvungen att komma på en talang, och det var fort!

Efter mycket funderande slog det mig....
Jag kan tala rövarspråket väldigt snabbt! Vågar jag chansa, ställa mig framför juryn och prata gog & lol?

..........


Jo, det var bara en dröm. men usch, kunde jag inte komma på något bättre?
Rövarspråket my ass. Jag vill vara bra på något coolare!

Man ska inte blunda föränns man är säker på läget.

Vilka meningslösa bloggar jag har kommit med ett tag nu, kanske inte så konstigt med tanke på att inget sker för tillfället. Jag jobbar ibland, har kul ibland, sover ibland, äter när det behövs, tränar för lite egentligen. Jaa typ ett liv som kan kan stå ut med ett tag.
Men inte för länge....

Idag känns det ändå som att lite saker har styrts upp, lite mer jobbstruktur, planen är ihopgaddad och det finns lite att se fram emot. Nu är det bara en budget som måste läggas så att allt kan gå ihop! Men det måste det göra, finns inte plats för misslyckanden just nu!.

Satt med Petra och glassade i solen hela förmiddagen, fikade- vilket jag egentligen inte har råd med. Men man måste ju äta liksom? Ska iväg om en timma och trampa cykel, känner på mig att det kommer bli tufft, var några veckor sen sist nu. Det är det dåliga med att jobba kvällar tyvärr.. Men det måste göras. money money.


Man kan inte se på saker med ett öga, inte heller lyssna med ena örat. Då blir det oftast inget bra resultat.
Ofta bestämmer man sig för snabbt om vart man står och missar då att ta del av hela händelsen och hur förloppet faktiskt har sett ut. Men i många fall bryr man sig inte utan blundar, sätter händerna för öronen och ger sig fan på att det lilla man hört måste vara sanningen. För det är ju för svårt att erkänna att man faktiskt haft fel? Iallafall liite?
Kan en ge med sig är det lättare för resten.

Man ska sluta vara så förbannat självgod och stolt. Då gräver man bara gropen djupare och desto svårare blir det att ta sig upp ur den sen.

Tjing.

12:30 - jag är fattig.

Krååååångel! Bleh. Euuuuw.

Ikea idag, 400 kr har jag på mitt konto. Hur ska jag lyckas ta mig till gbg nästa helg på dom, plus gå på liseberg?
Det kommer inte hålla, spricker gör det! Redan när jag kommit hem från Örebro är de borta.. Ajusst de, Rhodos hade vi med. Dit kommer jag inte heller på 400 kr. Inte ens 440 spänn tar mig någonstans. Arlanda på sin höjd.
Får invänta lönen och hoppas att den kan gå ihop för att komma iväg till solen en vecka.
Varför kan inte skattepengarna komma typ nu också, då skulle jag känna mig rik för ett tag. Det var ju inte igår om vi säger så... Det ordnar sig. Mmmm eller hur?

Nej, jag vill att alla bekymmer ska dissapeara! Som när man var 10 och ett halvt eller så. Veckopeng och man var nöjd!

Kramas är också en grej som jag vill pyssla med. Det känns i kroppen att, joo nu äre dags va. Såattteeee..Kramas?

Nu ska jag borsta mina tänder och le för världen. Kanske försvinner alla bekymmer för en stund då!
At least for the moment.

tjing.






Update.

Don´t tell me that your sorry when youre not.

En blogg, dagens! klockan är 13:10 och jag sitter och väntar på min syster. Den stora.
Har typ inte setts på en månad, fast vi bor i samma stad. hur lyckas man med det?...
Prioritering antar jag..

Jag känner mig fast, inlåst, någon har kastat nyckeln. Hela sommaren kommer jag behöva tillbringa här, jobbet är här. Varför var inte jag smart nog att söka jobb i en annan stad så jag blev tvungen att flytta? Nu har man ju lite anledningar till att vilja flytta på sig också. Dock finns ju de flesta vännerna här, men.. ska man anpassa sig efter enbart det? Vill ha mitt schema nu också, så man kan planeeera. För sån är jag, jag måste veta!
vill hinna med en restresa nu i slutet av månaden. villvill! Rhooodos!

Nu har jag iallafall varit duktig & ringt vuxensamtal, så lite mer jobb är fixat! Sen ser det ut som att man hinner komma ivär på resa. Sköönt. Jag blir nog en bättre Fi då.

Nu kommer nog syster anytime.

tjing.







Bara en aaaaning.

Söndag,  klockan drar sig mot 16:30. Sitter & lyssnar på "boom boom boom" med Vengaboyz. Finns ett roligt klipp till den låten på miilop. Några asiatiska killar har stenkoll på texten & diggar den stenhårt under bilresan. .
Meneee.. Inte det som skulle sägas just nu tror jag..

Finns nog stor risk att denna blogg kan bli meningslös och en aning bitter..
Bra saker för oftast något dåligt med sig, kan man säga så?

Vi ställer upp saken & ser..

Bra: Igår var det en rolig fest hemma hos Kim, god mat & allt var på topp.
Dåligt: Toppen rasade inne på statt, varför går man ens dit?

Bra: Har inhandlat mig ett par röda fina skor och jag har än så länge inte fått några skavsår.
 Dåligt: Vem bryr sig egentligen?

Bra:  Petra ringde precis, det blir en promenad & köpa glass.
Dåligt: Vi kommer återigen klaga över hur allt  på statt sög igår.

Bra: Min huvudvärk är nu under kontroll.
Dåligt: Efter att ha spenderat hela dan i sängen framför film, trots det fina vädret.

Sedär..

Jag vill ha en Kram & en promenad till pingvinerna. Tiias, du vet hur det ska göras.
Han fick stå ut med min lilla bitterhet inatt, tror även att jag råkade slumra till och svammla och kom ifrån ämnet en aning?... Meneee.. Det var skönt att sova.
Tror inte att min mage tål alvedon, den är klen. Mådde inte illa innan, men efteråt, weoooo så det kändes.
Nu dyker nog straxeligen Petra upp, jag vill ha en magnum med vit choklad & rosa inuti. Minns inte namnet för tillfället. . Rasberry something.. Återingen, vem bryr sig?

Nej, nu ska vi vara glada! har jobb imorn & på tisdag. Det ska man glädjas åt.
En promenad kanske gör suusen.


Återingen.. Meningslöst.
Tjiiing.


Hon rör på sig.

Idag blir Kim 20 år den jäveln, söstra mi,  Vi har inget biologiskt som binder oss. Bara allt det där andra skitviktiga! Jag fastnade vid 3-års ålder, liksom liiiiite svårt att komma loss nu. Sådär 18 år senare. Nope, you are stuck with me. På lördag smäller det av med dunder & sprit. Bästa kombinationen, vi har alla tänkt satsa på en helyckad kväll.


Jag kommer faktiskt hem idag.. Tias sparkar ut mig & skickar iväg mig med 14:00-tåget.. Tuff tuff tåget.
Så nu bär det snart iväg, har jag packat allt?...

Hejdå Göteborg, hejdå pingvinerna, hejdå Tiias.

Tjing.

RSS 2.0