Äntligen hittad.

Den du!

10 centimeters otur.

Efter några stycken om och men trodde jag att jag faktiskt kom på en finfin lösning till min fundering över gardinval i köket.
Jess, en hissgardin är det ju som jag vill ha, en sån där fin söt med kanske någon slags rosett. Perfekt! Med hjälp av min händige karl som nu förtiden alltid har en tumstock i handen mäter jag upp fönstrets bredd. Okej, 150 cm ska det vara...
Jag börjar sedan söka på Jotex, Ikea och andra tänkbara hemsidor för inredning.
Men till min stora besvikelse som nyfött inredningsgeni (?) kunde jag bara finna hissgardiner med måttet 140 cm breda. Vart jag än sökte så slutade måtten på 140 cm. Banne mig, hur typiskt är inte det? Ska det verkligen inte finnas det jag verkligen vill ha?.. Nope..
Det vill jag kalla 10 centimeters otur.
Ikväll börjar "I en annan del av Köping", vilket jag ser fram emot. jag gjorde i ordning en stor skål med chokladpuddning förut..  Vi får se vart den kommer att ta vägen. Hrmm..
tjing på er.

Välkommen in i 2010.

Välkommen till det nya året i Liillafibloggen! Nu har vi 2010 och jag hoppas att detta blir ett bra och händelserikt år.
Denna vecka har bjudit på många roliga händelser. Efter besöket i Värmland har jag gjort många saker för första gången. Jag har spelat wii-spel med balance bräda, dansat något dans-spel och det häftigaste av allt, jag har åkt och kört snöscooter. Vi har haft en mycket trevlig vistelse tillsammans med goa människor och god mat.
Jag har även fått uppleva riktigt kalla minusgrader, som lägst var det nog ca -29 grader att härda ut, och en riklig mängd med snö. Nyårsafton var lugn, jag tog mig en tupplur på en timme för att orka med tolvslaget. Då blev det smällare och fyverkerier att beskåda. Det bästa av allt var att jag fick fira i det nya året med en kyss från min älskling.
Igår kom vi åter hem till det ganska så kalla Göteborg, där en mycket gosig kisse-Alfons väntade på oss. Vi fick inte vara ifred på hela natten och han var verkligen så nära han bara kunde. Nästan på gränsen till jävlig...
Men skönt att vara så omtyckt också!
Det blir nog en lugn vecka nu, lite jobb mot slutet bara som det ser ut.
Sen är vi ju även inne på Sista månaden innan syster ska ploppa med, riktigt spännande!
Vi hörs.
Tjing.

RSS 2.0