frågan.

Maja: "Sofie, ska vi göra oss snygga och ta massa coola bilder?"

Haha. hon är rolig. Men visst, varför inte. Är sjukanmäld för idag, min mage är inte som den ska alls..
Så man ju väl göra det bästa av stunden.


Reality, really?



Låg nyss och tittade på "The Hills", någon slags realityserie som mtv visar. Handlar om livet kring ett antal ungdomar i 20-års åldern i Beverly Hills. Alla har egna fancy lägenheter. Häftiga jobb och en massa hippa kontakter med folk man "ska" känna. Jag funderar lite, ska jag hata denna serie och vara avundsjuk? Eller ska jag analysera den mera och komma fram till att jag har det bättre?...

Själva serien bygger egentligen bara på konflikter mellan olika parter och deras skitsnack om varandra.. Hon bjuder inte henne på festen, hon dejtar killen som dissade den andra osv, ovs. Produktionen väljer ju givetvis att lägga fokus på det som skapar tittarsiffror.. Synd bara att vi inte kunde vara intresserade av annat.. Sen kan man iofs undra hur mycket reality det ligger bakom och hur mycket som egentligen är uppgjort innan.

Iallafall, jag gillar serien, men vet inte om jag vill. Eller snarare så undrar jag varför?
Kanske måste jag inte tänka så mycket.. kanske kan det bara få vara så.
kanske är jag megaavundsjuk.

currynamnam.

Nu luktar hela jag curry, det är ju inte meningen att man vill smaka det man har ätit. Men väljer man mangorajja som dressing får man den effekten. Så den som är riktigt curry-sugen kan suga på Fi...Men fråga först..

Vad som sker denna eftermiddag har jag ingen aning om, det märks. Tror jag är sugen på att lägga mig i min säng, på min ljuvligt sköna Ikea-filt och titta på massa sex and the city.
Eller kanske sminka upp mig och känna mig vacker för en stund, det är ju inte ofta alls jag gör det.. Med jobb hela tiden har jag knappt brytt mig alls denna sommar.. rätt skönt ändå!..

tjing.

full fart.

Tra la la la. Idag fick jag sova ut, det var skönt. Vaknade av mig själv halv 12. Kändes både bra och konstigt. Hade jag jobbat så hade ju halva dagen redan gått liksom... Väckte iallafall Maja och gav henne en timma på sig att greja, sen gick bussen mot Karlstad. Där shoppades det lite, åt lite, gick lite.. Rea är farligt.. Det kostar ingenting tycker man, men ändå blev man av med så många pengar?


Hittade iallafall lite bra grejer, och har pengar kvar för att spendera i gbg. Som det bär av mot på fredag. Kan inte beskriva vad skönt det ska bli att få komma ifrån denna stad ett tag! Hoppas på att hinna med allt som jag vill hinna med. Vet dock inte riktigt hur det ska gå till, det får vi se.


well, magistern.

tjing.


Är jag inte den vackraste?

Jag tror inte jag är en person som begär så mycket egentligen. Eller så tycker jag bara att vissa saker är så självklara att jag inte räknar med dom. Kanske är jag en riktig bitch som man tröttnar snabbt på, en riktig ragata som aldrig kan vara nöjd. Jag kanske tröttar ut folk och med varje ord jag säger gör jag saker värre. Kanske letar jag efter något som inte går att hitta, kanske vill jag ha något som jag vet att jag inte kan få. Kan det vara så att jag aldrig kommer att bli riktigt nöjd?
Men vems fel är det då?..
Oavsett vilka nya människor eller situationer jag möter är ju jag alltid densamma. Så kanske är det mig felet ligger hos?.. För varje ny människa eller situation kan ju inte vara enda orsaken till mitt oftast ständiga missnöje. Eller jag ska kanske inte kalla det för missnöje heller, men känslan av att något saknas.
Hur kan jag uppfattas så svår, när jag själv känner mig så enkel?

Tror jag har skrivit om det förut, att det jag vet att jag inte kan få, det kämpar jag för. Och det som finns rakt framför mig det blundar jag för. Det är så ologiskt att det blir logiskt. 

I nuläget vet jag inte vad jag vill ha, inte heller vad jag får. Det gör inte så mycket.. Tror jag.


Kan inte någon bara skriva mig en kärlekslåt i stil med Magnus Ugglas "Du är den vackraste jag mött" och göra allting bra igen?..


Idag har jag förresten jobbat 11 timmar i sträck, så denna blogg får vara oförstående.

Tjing på er få som kikat in.


Ett JAG.

Jag ger upp det här med att allt ska ske på ett visst sätt. Vem bestämmer vilket sätt som är bäst?  

Jag vill vara två, jag gillar att säga vi, jag gillar att kunna säga jag och....
Jag är väldigt värd allt som är bra. Jag förtjänar det jag vill ha, det jag söker efter. Jag är nästan överkvalificerat bra.
Nej, det är inte skryt, mer som ett mantra som går på repeat. Som borde gå på repeat hos alla. För varför nöja oss med ett nästan då vi borde få ett absolut?

Man kan lätt lura sig själv och tro att man hela tiden kan ha kontrollen. Men någonstans på vägen upptäcker vi att vi ändå tappat den. Den råkade visst hamna oss någon annan iallafall. För varför skulle vi annars sitta och vänta? Vänta på vad vet vi inte, men vi anpassar oss helt plötsligt. . Fast vi säger att vi inte tänker göra det. Man vill inte tillåta sig själv att styras. Men det är de där förbaskade känslobanorna som slingrar sig snabbare än förnuftet. Vi utgår med förnuft och starkt självförsvar.. Men slutar någonstans mellan ett varför och en rad frågetecken.

Jag trodde att jag hade kontrollen, jag ville att jag skulle ha kontrollen, jag var helt säker på att jag skulle klara detta utan att bli tappat bakefter. Men nu tänkte jag börja om från början, delete and restart.
Visserligen finns inte dessa knappar på riktigt (ännu), men om man var programmerad på det sättet hade jag nog tryckt på paus lite oftare och bett om "en snabb tillbakablick".

I den nya starten iallafall, finns det bara ett JAG!.


glömde rubrik.

I go "Ooo Ooo you go Aah Aah".. La la la la.

Klockan börjar närma sig 12 och jag är näästan färdig för något. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda än dock. Alltid finns det något. Dock måste jag känna mig ganska besegrad, förkylningen tog över, jag hör eko i mitt öra och min morgonstämma är allt annat än vacker.

Jag vill poängtera en sak. Man får tycka synd om sig själv!. Det är inget fel i det alls. Sådeså.

Jag saknar en kram, en kram som betyder något. En lång med känsla.

tjing.

07:12

Jodå. Jag är okej. Tjoffar ner mig frukost fastän halsen smärtar. Men det fixar vi snart meed en stor mängd Fisherman. Vilket är riktigt äckligt men effektivt. Blir lite trött på mig själv att jag alltid hittar anledningar till att inte gå & lägga mig i tid. Natten blev ganska orolig med en massa drömmande. Jag körde bland annat en bil som bara ville snurra runt. . Även om den stod still utan någon växel i. Typiskt när man samtidigt har bråttom. .
Vad vill drömmen ha sagt?

Denna dag ska jag göra effektiv, jag ska strunta i mig själv och bara köra på. Så hamnar jag snart här efter 16:00 och är nöjd. Då är det bara långpasset på söndag kvar innan långledigt.
Nu, blire cykelrejs till jobbet.

tjing.

1 Augusti.

If you got the money, I think it would be funny..

Well, fredag kväll. Men inget ledigt på ett tag. Kör hela helgen! ingen festival, inget party inget bonka donk.
Bara viktiga grejer som man känner sig vuxen av. Men det är denna helg, sen har jag långledigt. inte bara 2 dagar, utan faktiskt 4.(Ja, jag fick räkna på fingrarna)...

Sitter ensam nu i det stora huset, ingen hemma. Förutom jag och en blandras hund som endast bajsar i högt gräs. Han är säkert ett bra skydd om någon skulle vilja överfalla mig.
En lyxig brud, har tydligen långt blondt hår.. Typiskt jag som klippte av mig hälften då. Är jag mindre lyxig nu?.. Jag känner mig densamma.

Nu är det iallafall bokat att om 2 helger cirkus, åker jag, Linn och Kim till Göteborg för att besöka Jessica. Det blir görbra! Vi ska ha massa skoj, stan, liseberg, utgång. Allt. Längtar efter den staden riktigt mycket faktiskt..

Klockan är nu 22 snart.. Jag är trött. Vet inte var jag ska sova, har lite att välja på.

Hmm, denna bloggen blev ju lyckad? en hel månad har gått och jag har inte kluddrat ner något vettigt. Men den har gått alldeles för fort för att uppmärksamma vad som har hänt. Även om det är en hel del. Haft besök, varit husvakt åt ett antal hus, är nu uppe i det 4:e denna månad. Som idag övergått till en ny förresten - Augusti. en fin månad det med.

Så var det med det.

Tjing.

RSS 2.0