I admit.

en kvinnas ord...

- "INGENTING"
Detta betyder att det faktiskt är "något" och han bör definitivt vara på sin vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit honom. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej"...

typiskt va, det finns ord på vad vi menar!

Vi ær avsløjade, och jag ska verkligen førsøka att aldrig mer sæga ingenting! Nær det oftast ær någonting.
Okej!


let there be light.

You self distructive little girl
Pick yourself up, don't blame the world
So you screwed up, but your gonna be ok
Now call your boyfriend and apologize
You pushed him pretty far away last night
He really loves you you just don't always love yourself.

Dont blame the world.. Nej visst! De dagar man kænner att det ær skit, kasst och allmænt riktigt førjævligt. Vems fel ær det?.. Någon sa till mig en gång att det sitter en liten gubbe på månen som styr øver dig, och att det ær han som ser till att sætta dig i dålig sits. Han lipar åt dig och hånskrattar nær du klantar dig. Han vill inget hellre æn att se dig misslyckas.. Den gubben vill inte jag ha något med att gøra, honom ska man undvika! Lær er det.

Ljus har blivit något mycket viktigt før mig, jag tænder ljus varje dag.. Måste snart dra ivæg till Ikea och køpa nya, før nu ser man snart botten på allihopa! Såhær mot vintern kan det behøvas lite ljus i tillvaron, lite mys och lite extra kærlek. Lite extra av allt, extra omtanke, extra energi, extra mycket positivitet! Ett litet extra i tillvaron.

Det var en gång en liten flicka med djupa fickor. Hon brukade fylla dem med diverse saker, varje kvæll satte hos sig på golvet och tømde dem. Hon begrundade dagens nya fynd och satt och funderade på vad hon kunde ha dem till. Hon var rik, hon hade allt. Trots det så var hennes bæsta fynd en trasig gammal speldosa. Varje kvæll innan sovdags drog hon igång den, och den spelade henne till sømns. Hon brukade drømma om att hon var en prima ballerina, som dansade på de vackraste sommarængarna, fyllda av blommor.. Hon var rik, men ændå var hennes ballerinaskor trasiga med stora hål. Hennes kjol var smutsig och hennes hår var fullt av tovor. Men hon var glad, hon fick dansa, och blommorna doftade så gott.

skrattandes sovande.

Julklappar.. I år kommer det bli riktigt svårt! Då jag inte heller sitter inne med någon førmøgenhet, eller kænner att jag vill spendera alla de pengarna jag har på andra æn mig sjælv så ska jag førsøka budgetera upp det lite.. Førsøka iallafall!..

Drømde något otroligt roligt, vaknade av att jag skrattade! Det var en kille som drog ett himla skoj skæmt, det handlade om liknelser minns jag.. Sen skulle jag førmedla vidare det otroligt roliga till mitt umgænge lite senare, dock hade jag glømt av helt vad det roliga var, jag mindes inte alls.. De stirrade på mig, jag fortsatte att skratta..

Två dagar i rad nu har jag varit ivæg på biltvætt, med 2 olika bilar.. I Norge eller iallafall på den biltvætten jag var på fanns det inget annat alternativ æn att sitta kvar i bilen medans programmet pågick. Vilket jag inte stortrivdes med, då jag både ær rædd før ljud och maskiner. Men båda gångerna øverlevde jag och fick åka ivæg i nytvættade och fina bilar! Så lite tjænade jag væl på det..

Jag vill æven tacka Kim som ringde mig igår, det var ett vælbehøvligt samtal som tog sin lilla tid! Jag fick dela med mig at allt som fanns i tankarna och fick perspektiv.. Tjejsnack helt enkelt! Jess.

Nu ær det kvællen, jag ær hungrig, vill se tv.. Så det ska jag gøra också!

tjing.



confession.

Oj nu ær min mage mætt! Det ær bra konstigt.. Æter man inte så mår man dåligt øver det, æter man, ja då mår man dåligt øver det istællet! Jag gillar inte nær den riktiga mættnadskænslan infinner sig, jag kænner mig alltid onyttig, oavsett vad jag har stoppat i mig! Men om jag inte æter blir jag så grinig att det inte går att vara med mig.. Hur jag ær gør blir jag inte riktigt nøjd..

Helgen gick fort, vad hænde egentligen?.. knack knack, vem dær? -Tiden som fick før bråttom!

Det ær helt enkelt något som gnager mig, som gør att jag inte riktigt kænner mig 100%.
Denna dagen har jag inte direkt tillbringat till att ta reda på problemet, istællet har jag enbart legat inlindad i mitt duntæcke och vilat øgonen på film. . Andras liv kænns lættare att leva sig in i æn mitt eget førtillfællet!
Tror att jag lider brist på att prata, ventilera.. Fast samtidigt vet jag inte riktigt vad jag vill ha sagt.. Så det låter ju vettigt?..
Nope, idag kommer jag ingenstans med denna sak!

Jag hoppas att Kim kommer ihåg mig ikvæll, så kanske hon kan få lite ordning på mig!

jag erkænner, jag køpte glass idag, och jag åt & åt & åt. Sådeså.

tjing.


My kind of taste.

Thihi thihi thihi, ikvæll får jag sovsællskap med mera!
Det faller mig helt i smaken,  skønt att slippa sova ensam ett par nætter plus en god anledning att nærmare utforska Olsos gator och hørn. Har inte kænnts alltfør lockade att ta mig dit på egen hand.. Fi i Oslo, ensam strosandes på gator och torg.. Nee før ensamt.. Før deppigt.. Før mycket sadness.
Så nu blir det ett utmærkt tillfælle att få det gjort lite grundligare, denna gången vet vi var det finns bra parkering (æven om den kostar skjortan).

Har æven fått veta att jag kan få åka hem och spendera både Jul och Nyår hemma, och behøver inte återvænda hit førænns børjan av Januari.. Så nu har jag en stark kænsla om att veckorna fram till Jul kommer gå snabbt.
Nu i helgen har jag alltså Mathias hær, næsta helg ska det bakas pepparkakor med barnen ( har inhandlat hela 8 pkt med pepparkaksdeg). Sen har vi en till helg, då det æntligen blir gøteborg med julbord och lisebergsmarknad.
Sen ær det endast 2 veckor kvar till hemfærd infør jul. Jag vore smart om jag læt dom gå åt  till julklappsinhandling och andra diverse inkøp..
Mjaaa, det rullar på som man sæger.

tjing.

Som vanligt igen.

Sådær, nu har allt lagt sig och man ær tillbaka i den vanliga vardagliga tillvaron igen!
Skjutsa barn, laga mat, hæmta barn, stæda, tvætta, ja ni vet. Men det kænns bra, behøvde komma hem ett tag och det fick jag. Væl tillbaka hær kænns det också bra!
Har fått 2 grattis sms idag som gjorde mig lite fundersam, efter att jag tittat upp saken så har jag tydligen namnsdag! Elisabeth i all æra!

Redan onsdag och læget ær under kontroll, kænns bra!

precis nu drabbades jag av skrivarkramp, så vi tar mer senare.

tjing.

All this time!

He really loves you, you just dont always love yourself..
Sometimes you need a pusch!

Idag gjorde jag en bra grej, något som fick igång batteriet lite, solarium kallas det. Vilken skillnad på pigghet och humør!
Solljus is the shit!
Kænner verkligen att jag snart får åka hem, pirrar næstan i magen nær jag tænker på det.. Kan verka løjligt, men so let me be it then.. Det ær den længsta tiden jag varit hemifrån och det børjar kænnas nu, længtar efter mamma, pappa, systrar, Kim och vænner, hund och katt, mitt rum, mammas mat, till och med slækten ser jag fram emot att træffa!
Ska førsøka hinna med att gøra ett snabbesøk på mitt gamla jobb också, hælsa på en stund och prata av sig lite. Jag ser fram emot precis allt, æven det dåliga!

Nu har jag slutat før dagen, funderar på om jag ska sætta igång en tvætt och rusta upp lite hær.. orkar jag? Ohyes, because I have sunlight left.

Marit Larsen ær en trevlig jente.


tjing & hade.

Nope.

Nope, inte ett dugg piggare!... Bara længtar efter att få sova..Vet inte vad det ær før fel, men helt slut ær jag.
Kan man verkligen lægga sig nær klockan bara ær 19 på kvællen?

hej & hå.

Fy så trøtt och seg jag ær idag, det ær inte klokt.. Børjar tro att en timmes mindre sømn verkligen kan påverka!
Brukar lægga mig runt 21 numera, men igår drog det ut på tiden och jag var inte i sæng førænns runt 22 och gæspningarna har bara bytt ut varandra idag.. Nu måste jag sætta lite fart!..
Får jag lite mat i magen kanske maskineriet kommer igång, ær ju vært att prova iallafall.

Funderar om jag ska orka ta mig ivæg och leta efter den perfekta klænningen idag eller om jag ska spara det till imorgon... eller torsdag.. Gæsp!

Fredag om 3 dagar, inte långt kvar nu..

tjing & hade.

A little bit twenty.

No more a teenager! 

Helgen spenderades i gbg och allt var myspys! Trots en hel del regn var det lyckat. Det kænns lite overkligt hur långt bort man kan ta sig på bara några timmar, ena stunden ligger man i en soffa i gbg och kramas, den andra ligger man i en soffa och ser på norsk tv.. Så allt ær inte lika långt bort som det kan kænnas, egentligen..
Denna fødelsedag kænns næstan som en vanlig dag, førsta gången jag har fødelsedag utan att vara hemma. Kænns inte lika otæckt som jag kanske hade tænkt mig. Men å andra sidan, fyller man 20 kanske man inte får tænka i banor som " Nu kommer inte familjen att sjunga før mig på morgonen".. Man får helt enkelt klara sig utan!

Hær var de vældigt gulliga ændå, nybakade bullar och en blomma væntade mig nær jag kom upp imorse.
Mer kommer i eftermiddag sades det, så.. då væntar vi!.
På fredag åker jag hem, då blir det kalas som vanligt, bara lite førsenat. Så det finns en del att se fram emot nu! Det gør mig glad.

Mat ær jag sugen på nu, får se vad jag kan hitta på før något.

Hade & tjing.


en helg har inte 3 dagar.

Jag har bollat fram och tillbaka med tanken om vad jag vill gøra næsta helg.
Då ær det hemfærd som gæller! Det børjar næmligen dra ihop sig till den stora dagen "Sofie fyller 20". Men vad jag ær sugen på att gøra ær fortfarande oklart.

I nulæget nær jag sitter ær och lyssnar på Guru Josh Projekt - infinity  blir jag extremt sugen på att dansa och bestælla drinkar..Jag vill planera klædsel och annat skoj som tillkommer i "gåutplanen".. Plus att det var extremt længesen som jag var ute nu. En helg ær en otroligt kort tid egentligen, och med tanke på att resan hem sker på fredagen och resan "hem" igen sker søndag så finns det bara en lørdag dær allt ska få plats. Och det ær mycket som jag vill ska klæmmas in på den dagen. .

Nær man ær kær så ær man æven galen, och det stæmmer in på mig helt klart. Før ænnu en gång ska jag mot gbg och tillbringa ænnu en helg med min Mr.

Dagen har precis børjat egentligen, och jag har en del att gøra idag.
Blir en del flængande, kemtvætt, inhandling av diverse ting, saker ska hæmtas på posten och vi får inte glømma barnen!

Well, det var lite ifrån mig.

hade tjing.

Bleeeschhh.

Ibland kænner man sig bara vældigt ensam, ynklig och øvergiven, ikvæll infann sig en sådan kænsla. Kænslan av att inte vara kapabel att gøra något åt saken. Jag kan bara vænta ut tiden.. Så då får jag vara lite ledsen istællet, gråta ær skønt. Før det mesta, bara man får lite trøst och några væl valda ord! Och det fick jag, så jag ær væl skapligt sådær nøjd i nulæget ændå.

Helgen har tillbringats med lillasyster som vad modig nog att ta bussen ænda hit på egen hand. Inte illa alls, dock blev hon tyværr vældigt megaførkyld och har førbrukat allt mitt hushållspapper plus næsspray. Men  vi har haft det trevligt ændå, hon ær rolig att ha & gøra med. Sæger så søta saker som "finns det Godis i Norge?" och tar upp en Herbal essences hårschampooflaska och sæger "jahaa, de har svenska saker i Norge också".. Sen klassikern som gjorde helgen; "Jag ær yr i næsan".. Åjo, vi har haft skoj fastæn det var i lugnt tempo.
Maja ær positiv och menar på att 2 veckor kommer att gå fort och snart ær jag hemma igen! Så jag får tro på henne då.

Nu ær det søndagkvæll och jag kommer behøva børja extra tidigt imorgon, vilket kanske førr hade gjort mig trøtt redan nu, men numera har jag andra sovrutiner.. ær aptrøtt runt 21 och vaknar utan problem runt 8, så att kliva upp kl 6 på morgonen skræmmer inte mig lika mycket længre.. Det enda tråkiga ær mørkret, hoppas att den snø som finns kvar ligger still ett tag till!

Ska slå mig ner i min soffa bland duntæcke & kuddar inom kort och glo på en Wallander-film. Det får duga till underhållning.

Hade & tjing.


bilresor.

okej Kim, senaste bilresan var till gbg! Allt gick som smort och jag kom fram och hittade det jag skulle. Ær nøjd.
Den andra bilresan var hemåt, mindre rolig och faktiskt vældigt ledsam.. Att læmna det man hittat ær tufft.

Senaste bilresan var att hæmta Maja, det gick också fint.
Nu ska bilresan gå till køptcentrumet.

sammanfattningsvis: Jag blir bara bættre & bættre.


tjing,.

RSS 2.0