nu äre fredá!

Det är lite som 10 000 skedar när det enda du behöver är en kniv. Ironiskt!
Har hittat en akustisk version av Alanis låt Ironic, och jag gillar den hur mycket som helst. Så mycket mer texten kommer fram när den spelas på det viset. Mer känsla och personlighet!
Idag är det fredag, igår runt 20:00 kände vi att det inte fanns mycket att göra, och Fredriks storasyster var i närheten med sin familj. De hade checkat in på ett Spahotell en bit utanför stan. Vi bad om att få komma och hälsa på och det fick vi sålänge vi hade badkläder med oss. Och det var tur det, vi hamnade nämligen på hotellets Spa-avdelning. Simmade runt i en pool på 37 grader fram till halv ett på natten. Hur mysigt som helst, helt ensamma var vi. Sen lade jag och han syster lite ansiktmask och duschade med underbart gott kroppskrubb.
När vi väl skulle ta oss hemåt så hade himmelen öppnat sig och vi fick rulla hem i 50km/h på motorvägen. Så det var lagom blött om man säger så. Tvätten vi hade hängt ut tidigare under dagen fick vi idag centrifugera för att den skulle kunna få åka in i torktumlaren.
Lasagnen står i ugnen, badrummet är klart.. Men bilder blir svårt, det är så trångt där så det är svårt att få med ett helhetsintryck av det. Kom hit vettja och ta en kik istället!!
av någon anledning hamnar bilderna på sne när jag lägger upp dem..
Men men en regnbåge kan ni nog skåda ändå.


Nu är maten klar! Mumsimums.
tjing.

Kommentarer
Postat av: kim

Låter mysigt det där. Måste vara min akustiska version du hörst ;)

2010-08-09 @ 17:48:55
Postat av: fi

Ja så måste det ju vara! Garanterat ;D

2010-08-22 @ 15:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0